3a divisió FEF

Cesc Clotet, un punyal per la banda esquerra

Fase d’ascens a segona B. L’extrem del Peralada s’ha consolidat com a titular i està firmant una gran promoció. Contra el Conquense el sabadellenc va marcar el seu quart gol d’aquest curs

Després de dos dies de festa, el Peralada tornarà avui a la feina per començar a preparar l’última eliminatòria d’ascens a segona B, contra el Rápido de Bouzas gallec. El rendiment col·lectiu dels peraladencs en els dos encreuaments previs contra el Móstoles i el Conquense ha estat notable, com també algunes actuacions individuals que han resultat decisives per als interessos de l’equip. Un dels jugadors més destacats ha estat Cesc Clotet, que s’ha fet l’amo i senyor de l’extrem esquerre i és una peça clau en el conjunt dirigit per Arnau Sala. El manresà, de 22 anys, va arribar al Peralada el setembre passat (prèviament havia rescindit amb el Sabadell), quan encara s’estava recuperant d’una greu lesió al genoll. A poc a poc el futbolista va anar agafant el ritme i ha aconseguit arribar al tram final de curs en plena forma, i és que Clotet ja ha donat dues assistències en la fase d’ascens (una a Coro a Móstoles i una altra a Forgas a casa contra el Conquense) i ha marcat un gol, el que va obrir la llauna en el partit de tornada a Conca i que va servir perquè el Peralada pràcticament segellés el pas a la final. Va ser el quart gol aquesta temporada de l’extrem, que es mostra satisfet per tot plegat.

“El camí per arribar fins aquí ha estat llarg i ens ha costat molt. Ara tenim l’ascens a tocar i no ho volem desaprofitar. Vaig estar molt de temps lesionat, però ara estic jugant bastant i això és molt important per a mi”, explica Clotet, que no vol refiar-se en la final contra el Rápido: “En la fase d’ascens han marcat vuit gols i no n’han encaixat cap, són un equip fort a casa i segur que serà difícil. Hem d’intentar marcar algun gol en el partit d’anada i després intentar pujar davant de la nostra afició, que seria molt bonic.”

EL PROTAGONISTA

El camí per arribar fins aquí ha estat llarg i ens ha costat molt. Ara tenim l’ascens a tocar i no ho volem desaprofitar

I A MÉS, ASSISTENT

Vaig estar molt de temps lesionat, però ara estic jugant bastant i això és molt important per a mi
Cesc Clotet
extrem del peralada
A més del gol al camp del Conquense, Clotet també ha donat dues assistències en la fase d’ascens
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)