2a divisió FEF

Barnils ja és de l’Olot

2a divisió B. El club olotí fitxa el futbolista osonenc, procedent del Prat (2a B), que també va tenir una breu experiència a segona A amb el Llagostera. Tant pot jugar de central com de pivot defensiu

L’Olot ja té el segon fitxatge per a la temporada vinent. Després d’incorporar la setmana passada Jordi Masó, el club olotí va anunciar ahir l’arribada d’un altre exjugador del Llagostera, Roger Barnils, que la temporada passada va jugar al Prat (segona divisió B), on va tenir una participació destacada, amb 2.672 minuts repartits en 31 partits, a més de marcar dos gols. Tot i tenir només 23 anys, el jugador nascut a Seva té una dilatada trajectòria, amb experiència a tercera divisió (Manlleu), a segona B (Sevilla B, Llagostera i Prat) i fins i tot a segona A, categoria que va tastar amb el conjunt llagosterenc la temporada 2014/15, amb un total de 251 minuts en nou partits.

L’arribada de Barnils aportarà polivalència a l’Olot, i és que el futbolista tant pot actuar a l’eix de la defensa com al mig del camp com a pivot defensiu. Els seus 1,90 m d’alçada, combinats amb una bona sortida de pilota i la seva joventut, fan de Barnils una aposta tant de present com de futur per al nou projecte dirigit per Martín Posse.

“Estic molt content de fitxar per l’Olot, me n’han parlat molt bé i era la meva prioritat, li tinc molta estima i intentaré ajudar l’equip a assolir els objectius. Espero fer un bon any aquí, he estat en diversos clubs i me n’he emportat coses bones per ser valent i afrontar el futur amb força”, va explicar ahir en la seva presentació Barnils, que es defineix així: “He jugat de central i de pivot, soc defensiu i especialista en el joc aeri.”

En els pròxims dies s’espera que l’Olot anunciï més moviments.

EL PROTAGONISTA

Estic molt content de fitxar per l’Olot, me n’han parlat molt bé i era la meva prioritat. Intentaré ajudar l’equip a assolir els objectius
He estat en diversos clubs i n’he tret coses bones per ser valent i afrontar el futur amb força
Roger Barnils
defensa de l’olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)