Girona

“Tenim un problema”

Sense camp. Cárcel admet la preocupació perquè la ciutat esportiva no acaba d’avançar i tampoc s’ha accelerat amb una solució provisional

El Girona està tenint problemes per avançar en el projecte de ciutat esportiva que fa temps que madura, i tampoc té gaire accelerada, segons va reconèixer el director esportiu, la mesura provisional d’adequar un camp perquè l’equip s’hi pugui entrenar i eviti desplaçaments llargs com feia fins ara, a Peralada, Navata o Tordera. Amb el terreny de joc de Montilivi aixecat, ara mateix no és clar on podrà treballar l’equip un cop torni a la feina.

“És una de les coses més importants que hi ha, i ens hauria de servir per prendre mesura d’on som. El Girona és a primera i hem tingut una festa espectacular, que tothom recordarà. Però també hem de ser conscients que necessitem avançar per aquí, perquè si no el desavantatge competitiu respecte als altres és immens”, va explicar Quique Cárcel. “Tant de bo les institucions ens ajudin i tots plegats fem un pas endavant. Si no, al final potser tot quedarà en no res i ens penedirem d’aquí a uns anys de no haver fet coses que necessitàvem. No vull dir que en tindran la culpa, perquè en som nosaltres els responsables, però la primera pregunta que em fan molts jugadors és on s’entrenarà. I a dia d’avui això no m’està ajudant.”

El club fa mesos que treballa en el projecte d’una ciutat esportiva i, paral·lelament, en un pedaç per poder entrenar. “Els responsables del club fan una feina espectacular, i les institucions també tenen predisposició, però comencem d’aquí a un mes i no tinc constància que tinguem un camp d’entrenament propi. A mi això em preocupa molt”, va argumentar el director esportiu del Girona.

El càstig moral pel vídeo

Respecte al famós vídeo difós des de l’autocar dels jugadors a Tarragona, a partir del qual el club va comunicar que obria un expedient, el director esportiu va admetre que va ser una acció “desagradable”. “Els futbolistes són els primers que han passat setmanes dures. Són gent jove i han de començar a aprendre i madurar, a ser professionals en tots els sentits. Tenen aquest càstig moral”, va dir el director esportiu. “Com a club farem el que haguem de fer parlant amb ells, però davant dels mitjans ja hem fet el que havíem de fer”, va sentenciar.

LES REACCIONS

Hem tingut una festa de primera, però hem d’avançar per aquí perquè el desavantatge competitiu respecte als altres és immens
El club treballa molt i les institucions tenen predisposició, però comencem d’aquí a un mes i no sé que tinguem camp propi
Quique Cárcel
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)