Girona

RICHY ÁLVAREZ

.

“És molt dur, però l’ascens és la millor manera d’anar-me’n”

El gallec, a Montilivi des del curs 2011/12, és el novè jugador del Girona amb més partits a segona A (129)
Richy,emocionat, va anunciar que no s’ha pogut recuperar al cent per cent de la lesió i que es retira del futbol

Ricardo Álvarez Puig (Vigo, 11 de setembre de 1994) ja plorava d’emoció en el minut 1, quan veia el vídeo que el Girona li va preparar amb algun dels gols o moments estel·lars del gallec amb la samarreta blanc-i-vermella. Richy, dit per ell mateix, és un vinagre, però en realitat és per dissimular que és un sentimental. “Vull donar gràcies als companys de vestidor, al cos tècnic, a la gent d’oficines i a l’afició per haver-me fet sentir al Girona com a casa.” En la temporada de l’ascens, la participació del defensa s’ha reduït a només 5 minuts, però quins cinc minuts! Els últims del Girona-Saragossa (0-0), el dia més important de la història del club. “Es molt dur, però l’ascens és la millor manera d’anar-me’n. Gràcies per haver-me deixat fer realitat el meu somni.”

Aquestes paraules les va dir després de fer un anunci que ningú volia que fes. “El genoll no s’ha pogut recuperar al cent per cent. I després de molt d’esforç i sacrifici, he pres la decisió de retirar-me”, va comentar. “Vull destacar que me’n vaig amb el cap ben alt i la satisfacció del deure complert.” Ni tan sols calia que ho digués. Tothom qui coneix Richy –han estat sis operacions als genolls en la seva carrera– coneix la seva implicació i generositat. “No puc més. És l’hora de dir adeu. Fins aquí he arribat.” Els decibels de l’ovació van ser de la mateixa intensitat que els del comiat abans de Sanchón.

Quique Cárcel va definir Richy com “un líder” i “una persona superidentificada amb el Girona”. “És dels futbolistes més sensibles que he conegut. És un lluitador. I té un gran cor”, va afegir. El director esportiu afirmava que en l’any més difícil de Richy, “li he demanat suport perquè estirés el vestidor. I ho ha fet de 10. Sabeu que no soc de Twitter, però cada cop que llegia un missatge d’ànims a Richy em feia mal perquè sabia que no continuaria”, va comentar Cárcel.

Delfí Geli va fer partícip Richy “d’un any històric”, va agrair la seva “professionalitat” i va destacar la “capacitat humana” d’un futbolista que “sempre s’ha involucrat en el dia a dia del club i ha transmès valors al vestidor”. Richy, que va aterrar a Catalunyael 2011, és el novè jugador amb més partits a segona A amb el Girona: 129. Quasi res.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)