Reus

López Garai penja les botes i serà el tècnic del Reus

2a divisió A. El club roig-i-negre sorprèn amb l’aposta pel fins ara mig centre, que tindrà Xavi Bartolo com a segon entrenador

El Reus vol que el substitut de Natxo González garanteixi la continuïtat del projecte i mantingui la personalitat de l’equip, i és basant-se en aquesta idea que ha pres la decisió que el nou tècnic sigui Aritz López Garai. El fins ara jugador roig-i-negre, i un dels capitans de la plantilla, penjarà les botes amb 36 anys per fer el salt per al qual s’ha estat preparant els últims anys. De fet, té el carnet d’entrenador. Això sí, serà un salt amb vertigen, ja que debutar a segona A i haver de millorar la bona temporada que ha fet el Reus és tot un repte. Xavi Bartolo, el membre del cos tècnic de Natxo González encarregat de la preparació física i també de diverses qüestions tàctiques, serà el seu ajudant.

“És una aposta arriscada, valenta, però bonica i potent”, han coincidit a afirmar el president, Xavier Llastarri; el màxim accionista, Joan Oliver, i el director esportiu, Sergi Parés, en la compareixença de premsa d’aquest matí per anunciar el nou cos tècnic. Amb Garai de vacances, la presentació oficial es farà la setmana que ve. “Quan una persona té fusta, es veu. Domina molts aspectes, com ara el lideratge, té carisma, porta un parell d’anys aquí i coneix el club i el model, i li donarà continuïtat”, ha explicat Parés, que recorda que no és una aposta innovadora, la de convertir jugadors en entrenadors, i recorda els casos d’Unai Emery i Luis Aragonés. Segons Sergi Parés, Xavi Bartolo tindrà un pes important en aspectes com ara la metodologia, els entrenaments, la planificació i la idea de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)