2a divisió FEF

Pedro, de Figueres a Olot

2a divisió B. Després de set temporades jugant a la Unió, el capità i un dels símbols del club després de la refundació farà les maletes per començar una nova aventura a segona B amb l’Olot

El Figueres perdrà un dels símbols de la seva història recent. Pedro del Campo volarà sol per iniciar una nova aventura amb l’Olot, club que li permetrà debutar a segona B després d’una trajectòria ben consolidada a tercera amb només 25 anys –el figuerenc ha jugat ja 163 partits en la categoria.

L’extrem dretà, que solia ser un dels primers jugadors a renovar el seu contracte amb la Unió cada estiu, tancarà una etapa d’èxit amb el conjunt de l’Alt Empordà que ha durat set temporades. Pedro del Campo va debutar amb el primer equip del Figueres a preferent i any rere any ha evolucionat tàcticament i futbolísticament fins a obtenir el punt de maduresa oportú per fer un nou salt de categoria, i és que Del Campo aportarà físic i profunditat per la banda, a més de polivalència per a l’atac.

Guzmán, el següent?

El fitxatge de l’extrem pels olotins podria venir acompanyat del d’un altre extrem, en aquest cas l’esquerrà Iván Guzmán, que la temporada passada jugava amb el Badalona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)