3a divisió FEF

Un avantatge enriquidor

Fase d’ascens a segona B. Amb el matx a Vigo contra el Rápido de Bouzas, el Peralada ha aconseguit avançar-se en el marcador en cada un dels partits de les eliminatòries d’ascens

El Peralada va aconseguir un empat molt valuós en el partit d’anada de la tercera i definitiva eliminatòria d’ascens a segona B (1-1). El conjunt dirigit per Arnau Sala i Xavi Punsí va fer una bona primera meitat, cosa que li va permetre avançar-se en el marcador i disposar de força ocasions per poder ampliar l’avantatge. Amb el matx disputat a Vigo, a l’estadi Baltasar Pujales, l’equip peraladenc ha aconseguit marcar un gol en cada un dels desplaçaments que ha hagut de fer des de l’inici de la fase d’ascens –a Móstoles va vèncer per 0-1, i a Conca contra el Conquense va perdre per 3-1.

A més d’haver fet un gol a domicili en els tres enfrontaments, fet vital per multiplicar les opcions de classificació a la següent eliminatòria, els jugadors d’Arnau Sala s’han avançat en cada un dels cinc partits de fase d’ascens disputats fins ara. L’equip xampanyer va vèncer per 0-1 a Móstoles en l’anada de la primera eliminatòria i 2-0 al municipal. Contra el Conquense, els empordanesos van golejar com a locals (3-0) i en la tornada van perdre el seu únic partit (3-1), tot i avançar-se en el marcador en el primer minut amb un gol de Cesc Clotet. A Vigo, la història es va repetir amb la diana en pròpia porteria dels gallecs que significava el 0-1 a favor de l’equip blanc-i-verd.

El bon partit en línies generals del Peralada va acabar amb un regust agredolç ja que el Rápido de Bouzas va pressionar de valent en la segona part tot i jugar amb un home menys i, a través d’un penal per mans de Djak Traoré, va acabar establint l’1-1 definitiu. De fet, la pena màxima a Vigo és la segona que assenyalen als de l’Alt Empordà, que ja van veure com el col·legiat del primer partit a Móstoles els en xiulava una en contra. Llavors, Gianni va aturar el llançament de manera brillant.

EL VALOR DOBLE

El Peralada ha marcat en cada un dels tres partits jugats a fora, un factor clau

UN HANDICAP

Al conjunt de l’Alt Empordà ja li han xiulat dues penes màximes en el ‘play-off’

Crida a l’afició de cara a la tornada

El Peralada, a través de les xarxes socials, va fer una crida a tots els aficionats al conjunt peraladenc i als del Girona de cara al partit de tornada que es disputarà al municipal diumenge que ve a les 18.15 h (per Esport3). L’equip de l’Alt Empordà vol que el factor camp a favor sigui un element decantador per assolir l’ascens històric a segona B per primera vegada, i és per això que no farà pagar a cap soci (ni del Peralada ni del Girona) i establirà el preu de les entrades per als no socis, com en els altres partits, a 10 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)