Girona

futbol

girona

El maldecap dels camps d’entrenament

La ciutat esportiva ha quedat ara més en un segon pla perquè hi ha un maldecap molt més immediat, que és on s’entrenarà l’equip quan s’alci el teló de la pretemporada a mitjan juliol. El Girona té uns quants fronts oberts per a l’adquisició d’uns terrenys per condicionar-hi un parell de camps de gespa natural, però no acaba de tancar cap operació i ja fa dies que es va contrarellotge. Fins i tot, el club es planteja realitzar una segona estada de pretemporada –té garantits ja uns deu dies a Manchester, una setmana després de començar a treballar– per resoldre el dèficit d’instal·lacions que ara mateix és un problema capital.

Les alternatives són les de sempre: Peralada, Navata i Tordera. Però el club també voldria estalviar a una plantilla de primera divisió haver de fer dia si i dia també uns 100 quilòmetres per carretera per anar a entrenar-se. Ja és clar que les obres de la gespa de Montilivi no s’acabaran fins a mitjan agost i, de fet, el Girona ha demanat formalment a LaLiga jugar el primer partit del campionat a camp contrari. Hi ha també el camp annex, però ha de ser més una alternativa que no pas un dels estadis principals per entrenar-se. Si es trobessin aviat els terrenys, el condicionament –aplanar-los i posar-hi pans de gespa– seria ràpid.

CONTRARELLOTGE

El club continua sense tancar els terrenys per condicionar-hi un parell de camps

DEL 17 AL 23

Preocupació per on s’entrenarà la primera setmana, abans de l’estada a Manchester

ALTERNATIVES

Es valora fer una segona estada per evitar fer 100 quilòmetres al dia per carretera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)