Girona

futbol

girona

Les primeres cues, per petits tràmits

A les oficines. Degoteig d’abonats a Montilivi per fer la tramitació de la domiciliació dels carnets 2017/18

El Girona encara no ha anunciat un tema capital, el preu dels carnets per a la temporada 2017/18, la primera de la història del club a primera divisió, però sí que ha fet veure a l’abonat que és necessari que passi per les oficines a omplir el document SEPA amb les dades bancàries. De fet, el club va anunciar que a partir del 7 dejuliol girarà els rebuts només a aquells abonats que hagin omplert la documentació. S’espera, però, que abans d’aquest dia s’hagi fet públic quant valdrà el seient de gol, de preferent i de tribuna perquè l’abonat es pugui fer enrere si troben excessiu l’increment de preu –la pujada està pràcticament garantida–. Ahir es van fer les primeres cues d’abonats a Montilivi per omplir la documentació, i la previsió és que durant tota aquesta setmana i la vinent el degoteig de socis sigui constant.

El club, d’altra banda, ni tan sols ha anunciat en quin nombre exacte s’incrementarà l’aforament a la preferent i al gol nord, que és per on està previst ampliar Montilivi amb les grades retràctils. Els 7.000 abonats que té el Girona tindran prioritat i uns dies de marge per demanar un canvi d’ubicació dels seus seients. Quan s’hagi exhaurit el termini i es puguin fer nous abonats, els posseïdors del carnet Fan tindran prioritat respecte a la resta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)