Girona

El campus del Girona s’expandeix

Creixen. La segona edició de l’esdeveniment tindrà dues seus, a Girona (del 26 de juny al 28 de juliol) i, com a novetat, també a Blanes (del 3 al 28 de juliol)

El Girona FC va presentar ahir la segona edició del seu campus d’estiu en un acte que va ser presentat pel president cel club, Delfí Geli; el segon entrenador del primer equip, Jordi Guerrero, i el tècnic assistent del Manchester City, Carles Planchart, encarregats de la direcció tecnicoesportiva del campus. Tots tres van destacar les ganes de continuar desenvolupant un projecte que enguany passa d’una a dues seus, i és que, a més de la de Torres de Palau, a Girona (del 26 de juny al 28 de juliol), aquest estiu el campus també tindrà com a novetat una segona ubicació, a la ciutat esportiva de Blanes (del 3 al 28 de juliol). Els organitzadors, que parlen d’uns 300 inscrits fins ara –s’hi poden apuntar nens i nenes de 5 a 16 anys–, fins i tot ja parlen obertament de la possibilitat de créixer encara més en el futur.

“L’any passat vam començar amb molta il·lusió i crec que vam coincidir plenament amb els objectius que ens havíem proposat amb el Girona, que ara, a més, viu un moment històric. Aquest any també estarem a Blanes i no descartem tenir més seus en les properes edicions, com podria ser a l’Empordà, a Vic...”, va explicar Carles Planchart. En la mateixa línia es va expressar Jordi Guerrero, que es va mostrar il·lusionat amb la nova experiència: “Intentarem fer-ho el millor possible, amb la intenció de millorar i créixer tots plegats. Que els nens i nenes puguin gaudir del futbol i amb gent que està en el futbol professional.”

No donen noms

A diferència de l’any passat, en què es va anunciar la visita de Pep Guardiola i finalment el tècnic del City no hi va poder assistir, ara els organitzadors van preferir curar-se en salut i no van donar noms. Tot i així, Delfí Geli va confirmar que hi haurà la visita de diversos jugadors del primer equip del Girona i també del cos tècnic, així com alguna “bona sorpresa”. “Esperem que tots els participants gaudeixin de les vacances amb nosaltres, del futbol i també de les noves coneixences”, va concloure el president.

LES REACCIONS

Esperem que els participants gaudeixin de les vacances, del futbol i de les noves coneixences
Delfí Geli
president girona
Intentarem fer-ho el millor possible, amb la intenció de millorar i créixer tots plegats
Jordi Guerrero
segon entrenador del girona
Aquest any també estarem a Blanes i no descartem tenir més seus en les properes edicions
Carles Planchart
tècnic assistent del man. city
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)