2a divisió FEF

Ara és el torn del Miniestadi

Segellar-ho. Després de jugar davant de 22.000 persones a Santander, la plantilla del Barça B espera que l’afició respongui en la tornada a casa, on l’assistència ha estat fluixa tot el curs

En la lliga, la mitjana de públic al Mini ha estat de 1.700 espectadors

“Necessitem el suport de la gent, el Miniestadi s’ha d’omplir.” Aquesta ha estat una frase recurrent de la plantilla del Barça B en les cites del play-off. En partits d’aquesta transcendència, en què qualsevol detall compta, els pupils de Gerard López i el mateix tècnic han volgut remarcar el valor que té tenir un camp amb bon ambient. De moment, però, han hagut de viure la cara oposada de la moneda. Mentre que contra la Cultural amb prou feines es va omplir la meitat del camp i contra el Cartagena es va ocupar només un terç de l’aforament, en els partits a fora han hagut de viure sota pressió. A Lleó l’estadi es va omplir amb més de 13.000 seguidors, a Cartagena n’hi havia 9.000 i, a El Sardinero es van aplegar 33.000 ànimes.

Amb l’ambient de Santander encara a la retina, el club i els jugadors volen que, en la tornada (diumenge a les 20.15 h), el Miniestadi presenti una entrada superior a les de la lliga –la mitjana ha estat de 1.700 espectadors– i a la dels partits del play-off. “Hem fet una temporada molt bona i no seria sobrer que la gent s’acostés al camp i ens donés suport per aconseguir l’últim pas de l’ascens. Seria molt bonic veure un Mini més ple de l’habitual”, afirma el capità, Sergi Palencia, conscient que l’objectiu és a tocar després de l’1-4 de l’anada. Per mirar d’incentivar l’assistència, el club ofereix una promoció als socis, que poden aconseguir fins a sis entrades de manera gratuïta.

Categoria heterogènia

Tot i que a mesura que la promoció evoluciona les assistències milloren, les xifres són tan heterogènies com la categoria mateixa, en què es mesclen clubs històrics de primera, equips de ciutats grans, altres de localitats petites i també filials. Això queda palès amb diferències abismals de públic com les que hi ha hagut enguany entre el MestallaAlbacete (23.000 espectadors) i l’Atlètic BalearsToledo (2.000).

Kaptoum es fa un trencament al menisc

Gerard López perdrà per a la cita de diumenge el mig Wilfrid Kaptoum, que en l’entrenament de dilluns es va fer un trencament al menisc intern del genoll esquerre i haurà de ser operat. El camerunès passarà per la sala d’operacions el dimarts 27 de juny. La seva baixa se suma a les de Xemi, Mujica i Tarín, que també estan lesionats, i a la de Fali, que després de veure la groga a El Sardinero, haurà de complir sanció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)