2a divisió A

El Getafe torna a primera

Ascens a primera. Els madrilenys recuperen la categoria un any després

Getafe 3 (0) tenerife 1 (1)

GETAFE:Guaita, Damián, Gorosito, Cata Díaz, Molinero, Sergio Mora (Lacen, 76’), Faurlín, Pacheco (Peña, 88’), Portillo, Chuli (Álvaro, 71’) i Jorge Molina.TENERIFE:Dani Hernández, Camille, Cámara (Jouini, 82’), Germán, Jorge, Vitolo, Aitor Sanz, Suso (Tyronne, 61’), Shibasaki (Aarón, 50’), Amath i Lozano.GOLS:1-0 (9’) Faurlín. 2-0 (12’) Pacheco. 2-1 (16’) Lozano. 3-1 (37’) Pacheco.ÀRBITRE:Prieto Iglesias.T.G.:a Sergio Mora i Peña; Omar, Suso, Cámara, Aitor Sanz i Camille.T.V.:cap.PÚBLIC:15.380 espectadors al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe.

El Getafe va vèncer 3-1 el Tenerife i va aconseguir ascendir a primera divisió només un any després de perdre la màxima categoria. El conjunt madrileny va firmar un inici de matx espectacular i ja en el minut 12 havia remuntat l’1-0 del partit d’anada amb el qual el Tenerife partia amb avantatge. Els gols de Faurlín i Pacheco van fer esclatar d’eufòria l’afició del Getafe, però el Choco Lozano va fer en el 16’ el 2-1 que donava llavors l’ascens als insulars.

Abans del descans, de nou Pacheco (37’) va fer el 3-1 que, definitivament, faria pujar l’equip dirigit per José Bordalás. El Getafe ha traçat una campanya de menys a més, i és que, amb la destitució d’Esnáider i l’arribada de Bordalás en la setena jornada, els blaus van escalar múltiples posicions en la taula. Els madrilenys van acabar en tercera posició, discutint tímidament l’ascens directe al Girona, i després d’eliminar en la primera eliminatòria a l’Osca, ahir van remuntar l’eliminatòria decisiva al Tenerife.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)