3a divisió FEF

Arnau Sala

Entrenador del Peralada

“No hem tingut l’encert necessari”

Afònic, cansat i amb els ulls vidriosos, l’entrenador del Peralada, Arnau Sala, va atendre els mitjans de comunicació, segurament a contracor. El tècnic de Sant Fruitós va analitzar els aspectes que havien impedit al seu equip pujar a segona B: “A Vigo vam perdre una oportunitat d’or per obtenir un millor resultat. Sabíem que era un rival que no s’adaptava bé a les nostres característiques i forma d’atacar però, tot i això, hem tingut més ocasions. El futbol, però, és encert, i la resta no serveix de res”, explicava Arnau Sala, que respecte al partit afegia: “Hem estat malament amb el 2-1, fins que ens han empatat. L’equip s’ha refet i hem generat molt per dins i per fora. Avui no tocava. Ho hem fet bé, però el futbol són resultats i gols, nosaltres hem de generar molt per fer-ne.”

Respecte a què passarà ara amb l’equip, el tècnic no va valorar en calent cap aspecte, desconegut a molts nivells: “No vaig fer l’equip aquest any i l’any que ve tampoc el faré jo si soc l’entrenador. Ens aixecarem, però ara és complicat parlar d’això”, sentenciava.

LA CLAU

“Ho hem fet bé, però el futbol són gols i nosaltres hem de generar molt per fer-ne”

I ARA QUÈ?

“No vaig fer l’equip aquest any, i l’any que ve tampoc el faré jo si soc el tècnic”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)