3a divisió FEF

Quique Cárcel

Director esportiu del Girona

“Pujar era important i molt buscat pel Girona”

Quique Cárcel, el director esportiu del Girona, també va ser un dels protagonistes a la zona mixta improvisada del municipal de Peralada. El màxim responsable de l’àrea esportiva del club de Montilivi va comentar: “El primer que hem de fer és animar tota la gent de Peralada, han fet un curs històric però s’ha escapat al final. L’equip ha fet mèrits per pujar però el futbol és així.” Interrogat sobre les repercussions de no haver ascendit, Cárcel deia: “Pujar era important per nosaltres i molt buscat, sobretot, després de l’ascens del primer equip.”

Sense voler fer valoracions en calent i precipitades, Quique Cárcel va assegurar que les relacions entre els clubs seguiran sent bones, però potser amb algun matís: “Ara toca analitzar i parlar a àmbit esportiu quina és la decisió futura que volem prendre. El que és segur és que la relació amb el Peralada serà bona. Vam firmar cinc anys i ara toca mantenir el cap fred per no prendre males decisions.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)