Nàstic

futbol

nàstic

Un nou començament

Nàstic. El club tarragoní enceta l’etapa de Lluís Carreras amb ambicions renovades. “Volem portar el club on es mereix, però marcant-nos objectius a curt termini”, diu el tècnic maresmenc

El Nàstic va encetar ahir l’etapa de Lluís Carreras, amb la qual vol començar de nou, amb ambicions renovades, després de cloure quatre anys intensos en què l’equip ha retornat a segona A i s’ha quedat a un pas de pujar a primera mitjançant Vicente Moreno i, ja sense el tècnic valencià, ha sofert en els últims mesos per mantenir-se en la categoria de plata. Ara, valorant la importància de continuar en el futbol professional i amb ganes de fer-hi coses grans, el club tarragoní confia en Lluís Carreras, que reuneix les característiques buscades. “És exjugador professional, amb experiència en la categoria i amb projecció i il·lusió”, va explicar el president, Josep Maria Andreu, en la presentació, ahir al migdia, del de Sant Pol com a nou tècnic grana.

El Nàstic és ambiciós, i Carreras també, però la idea és anar pas a pas. “Volem portar el Nàstic on es mereix, però marcant-nos objectius a curt termini; a llarg termini sempre és més complicat”, va afirmar Carreras, que assegura que el Nàstic hi va contactar fa poc més d’una setmana –“no va ser cap sorpresa, perquè sovint els desitjos es converteixen en realitat”, va afirmar el maresmenc– i que de seguida es van posar d’acord. L’extècnic del Sabadell, que aterra a Tarragona acompanyat del seu segon, Sergio Dorado, s’ha compromès per dues temporades amb el club tarragoní: “Signar per dos anys vol dir que és l’inici d’un projecte. Espero que duri i que creixem junts.” La recepta, segons Carreras, és clara: “Treballar, treballar i treballar.”

Lluís Carreras, satisfet per fitxar per un club com ell, “exigent”, assegura que, per sobre de tot, li agrada guanyar, i afirma que quan un equip intenta jugar a futbol sempre és més fàcil aconseguir-ho: “M’agrada el joc combinatiu, però hi ha partits per a tot i també es tracta de contrarestar el rival. Soc valent, no arriscat ni suïcida.” Carreras, que a segona divisió A ha dirigit el Sabadell, el Mallorca i el Saragossa, avisa que la categoria de plata és molt igualada. “En dos anys, el Nàstic s’ha quedat a un gol de pujar i a un gol de baixar”, va recordar.

FINS AL 2019

Lluís Carreras, que tindrà Sergio Dorado com a ajudant, ha signat un contracte de dues temporades

LES FRASES

M’agrada guanyar, i si jugues estàs més a prop de fer-ho. Soc de joc combinatiu, però hi ha partits per a tot. Soc valent, no arriscat ni suïcida
Signar per dos anys vol dir que és l’inici d’un projecte. Espero que duri i que creixem junts
Lluís Carreras
entrenador del nàstic
Té el perfil que volíem: exjugador professional, amb experiència a 2a A i amb projecció
Josep Maria Andreu
president del nàstic

“Tejera és un bon jugador i el club el vol”

Lluís Carreras i el director esportiu, Emilio Viqueira, ja estan treballant per confeccionar la plantilla de la temporada que ve. Un dels noms importants ha de ser Sergio Tejera, que té un any més de contracte però pel qual s’han interessat diversos equips, inclòs algun de primera divisió. “És un bon jugador i el club el vol. Ara hi parlarem, com farem amb la resta de futbolistes”, va explicar Carreras. De moment, Tejera, Reina, Dimitrievski, Jean Luc, Xavi Molina,Lobato, Juan Muñiz, Suzuki, Barreiro, Mossa, Gerard Valentín, Àlex López, Zahibo, Delgado, Stéphane Emana i Djetei són els futbolistes que mantenen el contracte i que, en principi, han de formar la columna vertebral de la propera temporada. Hi haurà, però, una bona quantitat de fitxatges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)