Girona

Amistós a Oldham abans de tancar l’estada

Pretemporada. El Girona s’estarà a Manchester entre el 20 i el 28 de juliol

El Girona jugarà un amistós al camp de l’Oldham Athletic el dijous 27 de juliol (20 h). El partit arribarà en el penúltim dia de l’estada que el conjunt blanc-i-vermell farà a les instal·lacions del Manchester City, entre el 20 i el 28. Al cap de cinc dies, hi ha programat a Palamós un amistós contra un altre conjunt anglès, el Brighton&Hove Albion. L’Oldham Athletic competeix en la League One –la tercera categoria del futbol britànic, per darrere de la Premier League i la Championship– i va acabar la temporada passada en el dissetè lloc. El Girona serà el rival de més nivell de la pretemporada de l’Oldham, en el seu únic partit a l’estadi Boundary Park, que té una capacitat per a 13.500 espectadors. Oldham és una ciutat d’uns 96.000 habitants situada a prop de Manchester. El duel contra els gironins és l’últim que el conjunt anglès té programat abans de l’estrena en la lliga, el 5 d’agost.

El Girona, que se n’anirà d’estada a Manchester tres dies després de començar la pretemporada –el 17 de juliol–, ja va jugar al camp d’un club anglès l’any passat. Va ser a Ewood Park, contra el Blackburn Rovers (de Championship), i va acabar amb empat (1-1). Fa un any, l’equip de Machín també va jugar contra l’equip sub-19 del City a la ciutat esportiva on treballava (3-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)