2a divisió FEF

“Volem jugar a Llagostera en condicions dignes”

2a divisió B. El club presidit per Isabel Tarragó opta per no contestar el comunicat de l’Ajuntament, però sí que deixa clara la seva posició

Divendres passat l’Ajuntament de Llagostera va emetre un comunicat en què explicava la seva posició sobre diversos temes relacionats amb el futbol, com ara el nou repartiment de les instal·lacions del camp municipal entre la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava i el nou Club Futbol Base Llagostera, o la inversió efectuada els últims anys. En principi s’esperava que la UE Llagostera repliqués cada punt l’endemà, però finalment el club presidit per Isabel Tarragó ha optat per no contestar i ahir va emetre un petit comunicat en què no entrava en detalls però sí que deixava clara la seva posició: “Per respecte als nostres abonats, nens, pares, i al mateix Ajuntament de Llagostera i, pensant que alguna de les parts ha de posar seny, evitarem, en funció del que passi en els propers dies, contestar el comunicat de divendres de l’Ajuntament. Nosaltres sí que volem fer una reunió conjunta, al més aviat possible, amb totes les parts implicades, abonats, pares, Ajuntament, penyes i club. Per altra banda, agraïm la mobilització de la gran quantitat de pares, aficionats i penyes aquests darrers dies. Amb vosaltres al costat tot és possible. Volem jugar a Llagostera amb la tranquil·litat de saber que estem a casa i amb unes condicions dignes per als nostres nens.”

Santa Cristina avança

Paral·lelament al conflicte amb l’Ajuntament de Llagostera, el club es va reunir ahir amb els representants de Santa Cristina d’Aro amb l’objectiu de continuar avançant en el projecte que volen iniciar en comú. La trobada va servir per rubricar un primer compromís que permetrà començar a treballar en espera que s’aprovi el conveni definitiu, ja que els tràmits en aquests casos solen ser lents. D’aquesta manera es podrà accelerar en la construcció del complex esportiu que es vol fer al costat del camp municipal, un projecte que també permetria aglutinar gran part del futbol de base del Llagostera. Els llaços entre el club llagosterenc i Santa Cristina anirien encara més enllà, ja que també es preveu un acord de filiació amb el Cristinenc; tot això en espera de saber on acabarà jugant el primer equip, una incògnita que s’hauria d’aclarir properament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)