Nàstic

Els preus dels abonaments del nou curs, congelats

Nàstic. L’entitat grana té l’objectiu de superar la barrera dels 7.000 abonats

El Nàstic va fer públics ahir els preus dels abonaments per a la temporada 2017/18, que seran els mateixos que en l’última campanya. Els abonats de tribuna pagaran 300 euros; els de preferent, 200, i els dels gols, 150. D’altra banda, els seguidors que tinguin entre 15 i 30 anys i vulguin formar part de la graderia d’animació pagaran 80 euros i se’ls regalarà una samarreta oficial. L’objectiu del Nàstic és superar aquest any la barrera dels 7.000 abonats.

El preu dels abonaments permet veure els 21 partits de lliga i els amistosos de la pretemporada al Nou Estadi, un dels quals serà, tal com es va anunciar ahir, contra el Saragossa de Natxo González el 9 d’agost al vespre. En canvi, no hi estan inclosos els partits de copa i uns hipotètics duels de fase d’ascens. Als abonats de la temporada passada se’ls reservarà la seva localitat fins al 31 d’agost. El carnet val la meitat per als aturats, per als que fa més de 50 anys que són socis i per als fills i nets de socis que tinguin entre 9 i 18 anys. Per als menors de 8 anys, l’entrada és gratuïta. Per a la resta d’aficionats, les entrades dels partits del Nou Estadi valdran entre 15 i 30 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)