2a divisió FEF

Carles Mas, una nova peça per a la defensa de l’Olot

2a divisió B. El central, que es va desvincular del Girona fa escassos dies, firma pel conjunt garrotxí amb l’objectiu de catapultar la seva trajectòria

L’Olot va anunciar ahir el fitxatge de Carles Mas per a la seva defensa. El banyolí es converteix així en la cinquena incorporació de l’equip garrotxí després de les confirmades de Jordi Masó (Llagostera), Roger Barnils (AE Prat), Iván Guzmán (Badalona) i Pedro del Campo (Figueres). Amb només 24 anys, Mas compta amb una experiència de quatre cursos a la primera plantilla del Girona, equip amb el qual ha disputat 25 partits a segona A i ha acumulat 2.067 minuts de joc (ha aconseguit una diana en la categoria de plata).

Amb el fitxatge de l’exjugador del Girona i el Gavà, l’Olot té gairebé embastada la defensa de cara a la temporada del retorn a segona B, i és que, juntament amb el central esquerrà (un perfil que la plantilla de Martín Posse no tenia), els olotins també compten amb Jose Martínez, Roger Barnils, Micaló i Banús, també com a centrals, a més dels laterlas Blázquez, Bigas i Masó –el mateix Micaló també hi podria jugar.

El genoll, recuperat

Carles Mas es va fer una ruptura completa del lligament encreuat anterior i del menisc intern del genoll dret durant un entrenament amb el Girona, el 5 de maig de 2016. Descavalcat de qualsevol opció de jugar amb el primer equip de Montilivi, el banyolí va veure amb bons ulls una cessió el mes de gener passat al Gavà, equip amb el qual ha confirmat que està totalment recuperat. Amb els blaugrana, Mas ha jugat dotze partits complets de manera consecutiva.

Porters
Xavi Ginard 2a
Defenses
Jordi Masó Llagostera
Roger Barnils AE Prat
Jose Martínez 3a
Albert Blázquez 3a
David Bigas 2a
Lluís Micaló 2a
Lluc Banús 3a
Carles Mas Girona
Migcampistes
Roger Vidal 9a (2a etapa)
Èric Vilanova 6a
Alfredo Gutiérrez 2a
Dembo 2a
Kike Sánchez 2a
Pedro del Campo Figueres
Davanters
Iván Guzmán Badalona
Uri Santos 6a
Marc Mas 2a
Mas va estar 350 dies sense jugar un partit per una lesió de genoll durant el 2016

EL CURRÍCULUM

25
partits
ha jugat Carles Mas a segona A. El defensa ha acumulat 2.067 minuts en quatre temporades.

Hèctor, Sergio Álvarez i Escudero

El secretari tècnic de l’Olot, Sergi Raset encara té forces fronts oberts per resoldre. Confirmat pel mateix Raset, l’únic jugador de la plantilla amb contracte amb el qual s’haurà de negociar una rescissió és amb David Escudero. El central ha fet una temporada de menys a més a tercera, però no compleix el perfil que demana Martín Posse al club per ocupar una de les posicions a l’eix de la defensa. A més, Raset està negociant a marxes forçades les renovacions de dos futbolistes amb els quals l’entitat compta de cara el curs vinent a segona B com el migcampista de Llançà Hèctor Simon, amb el qual l’entesa podria ser més fàcil, i amb el davanter veneçolà Sergio Álvarez, que podria estar escoltant altres propostes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)