1a femenina

Futbol femení

L’Espanyol avança feina

1a divisió femenina. El conjunt blanc-i-blau va confirmar Joan Bacardit com a entrenador del primer equip i també té lligada la continuïtat de catorze jugadores de la plantilla

Després de la mala temporada que va fer el curs passat, en què es va salvar en les últimes jornades, l’Espanyol vol planificar amb temps l’equip per al curs vinent. De moment, ha optat per la continuïtat ja que l’entitat ha escollit com a entrenador del primer equip Joan Bacardit, segon entrenador el curs passat. Si bé l’equip el va acabar dirigint Rubén Rodríguez, amb la consegüent salvació (després de Polidano i Luismi Marín), Rodríguez no pot continuar per incompatibilitats laborals, tot i que continuarà dins l’estructura del club.

D’altra banda, l’Espanyol ja té lligada la continuïtat de catorze jugadores, les tres últimes confirmades ahir: Paloma Fernández, Eli del Estal i Cristina Baudet, tres peces clau de la plantilla del curs passat. En canvi, Lombi va decidir posar punt final a la seva trajectòria a l’Espanyol i es va acomiadar.

Una baixa al Barça

El conjunt blaugrana perd una de les seves joves promeses: la central Laia Aleixandri (disset anys). El seu destí més probable és l’Atlético de Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)