Territorial

Edu Urdiales continuarà sent el líder del Lloret

1a catalana. El tècnic afronta la seva setena temporada, no consecutiva, com a entrenador del Lloret amb l’objectiu de mantenir la categoria

Edu Urdiales seguirà sent l’entrenador del Lloret un any més i serà la seva setena temporada –en dues etapes diferents– com a tècnic de l’equip lloretenc.

Urdiales va agafar les regnes de l’equip la temporada 2010/11, just després d’anunciar la seva retirada com a jugador. Es va estrenar com a tècnic sent campió del grup 1 de primera regional amb un avantatge de 22 punts respecte al segon classificat: el Ripoll. Degut a la reestructuració duta a terme a les categories regionals, que van comportar que la preferent i la primera regional es fusionessin, el Lloret va ascendir a primera catalana. “Va ser una temporada espectacular que recordo amb molta estima, perquè, tot i perdre el primer partit de lliga, vam quedar campions fent un bon futbol”, recorda Edu Urdiales.

L’any següent va ser l’encarregat de liderar de nou el Lloret i l’equip va salvar la categoria sense patir gaire. Els de la Costa Brava van quedar novens –set punts per sobre del descens.

Després d’una breu etapa com a tècnic del Palamós –destituït el mes d’octubre després de quatre derrotes consecutives– en la temporada 2013/14, va tornar a casa i des de llavors ha estat al càrrec de l’equip i l’ha mantingut a primera any rere any.

Aquesta última temporada Urdiales ha tornat a salvar el Lloret sense problemes, sent el sisè classificat del seu grup. “Té mèrit, perquè cada any ens treuen jugadors i ens hem de reconstruir”, afirma el tècnic lloretenc.

La temporada vinent el club té el mateix objectiu que en les passades: mantenir-se a primera. El Lloret ja ha confirmat la continuïtat de tretze jugadors: Jordi Tuscà, Xavi Aparicio, Raúl Calvo, Albert Puntí, Juanpi Galarza, Josep Maria Majó, Marcos Chino, Juan Romero, Adrián Expósito, Sanneh, Narcís Caballero, Álex Portavella i el capità Jordi Valls. A més de confirmar cinc incorporacions: l’extrem, Bukary Marena; el davanter, Peke; el porter, Francesc Gurt i els migcampistes, Marc Sánchez i Iván Poza.

Renovacions
Jordi Tuscà
porter
Raúl Calvo
defensa central
Xavi Aparicio
lateral dret
Jordi Valls
lateral dret
Juanpi Galarza
lateral dret
A. Puntí
lateral esquerre
J.M. Majó
migcampista
Marcos Chino
migcampista
Juan Romero
migcampista
Portavella
extrem esquerre
Adrián Expósito
davanter
Gusmani Sanneh
davanter
Narcís Caballero
davanter
Incorporacions
Francesc Gurt
Can Gibert
Iván Poza
Juvenil
Marc Sánchez
Palafolls
Bukary Marena
Blanes
Peke
Llagostera B
L’objectiu de la temporada vinent és mantenir-nos una vegada més a primera catalana
Edu Urdiales
entrenador del lloret
Mantenir-nos a primera té molt de mèrit, perquè cada estiu marxen jugadors importants i ens hem d’anar reconstruint
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)