Nàstic

El projecte de Carreras arrencarà el 12 de juliol

Nàstic. La pretemporada de l’equip grana inclou una estada a la Garrotxa i, de moment, amistosos contra el Vila-real i el Saragossa

Els jugadors del Nàstic estan citats a Tarragona l’11 de juliol al vespre per iniciar, l’endemà, els entrenaments de pretemporada sota les ordres del nou tècnic, Lluís Carreras. La primera sessió serà a la tarda, posterior a les revisions mèdiques. Com la temporada passada, el Nàstic realitzarà una estada de pretemporada a la Garrotxa, del 24 al 29 de juliol, amb la intenció també de disputar-hi algun partit amistós. La resta dels entrenaments de pretemporada es realitzaran, majoritàriament, a les instal·lacions del Nou Estadi. De moment, el Nàstic té concretats dos partits amistosos, tots dos al Nou Estadi, contra el Vila-real (el 22 de juliol) i el Saragossa (el 9 d’agost).

La majoria de la plantilla del Nàstic de la temporada passada, que va acabar la lliga el 10 de juny i que, per tant, haurà gaudit d’un mes de vacances, estan citats per iniciar els entrenaments. Són disset els jugadors que mantenen el contracte, sense comptar els cedits –en principi també hi haurà Kakabadze, Carlos García i Maloku–, i la idea és que el dia 12 també hi hagi els primers fitxatges de la nova temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)