Territorial

Tot a punt per a l’assemblea

Federació Catalana de Futbol. “Estem en un moment plàcid i d’estabilitat que feia temps que no teníem”, diu Subies abans de l’assemblea general ordinària que se celebrarà avui a Artés

Acabades les competicions, la FCF tancarà el curs amb la celebració de l’assemblea general que enguany tindrà lloc a Artés (Bages). “Estem en un moment plàcid, amb una estabilitat esportiva i federativa que feia molt de temps que no teníem i amb les idees clares. Al final, les assemblees són el reflex del dia a dia”, diu el president de la FCF, Andreu Subies, que no preveu tenir una jornada complicada. “Hem de continuar trobant solucions als problemes que se’ns plantegen perquè el futbol pugui continuar funcionant al país”, afegeix el màxim mandatari, que ha tingut una setmana ben moguda després de la presentació de la campanya #orgullosa pel foment del futbol femení. Sobre la polèmica de l’última assemblea ordinària per les suposades falsificacions d’actes notarials, Subies es mostra contundent: “Nosaltres fem complir la normativa de la federació. I per assegurar-nos, fem signar un certificat a la persona que ens porta la documentació representant el club en què determina que és correcta.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)