Reus

Jorge Miramón, renovat

Reus. El club roig-i-negre s’ha assegurat la continuïtat una temporada més del futbolista aragonès, valorat per la seva polivalència i que aquesta última campanya ha jugat 41 partits

Ja fa uns dies que Sergi Parés explicava que la renovació de Jorge Miramón era prioritària i estava molt avançada. El director esportiu del Reus tenia especial interès a retenir un futbolista que aquesta última temporada ha donat un rendiment molt alt (41 partits disputats) i que ha mostrat una gran polivalència. Tot i que és un migcampista ofensiu, Miramón ha acabat la lliga ben adaptat a la posició de lateral dret. Ahir, finalment, el Reus va fer oficial la renovació de Miramón per una temporada. El jugador aragonès, de 28 anys, va arribar l’estiu passat al Reus provinent del Leganés, després d’haver passat, entre d’altres, pel Lleida Esportiu, amb el qual va jugar tres anys.

Després de la renovació de Miramón i de la d’Edgar Hernández, oficialitzada també aquesta setmana, són ja tretze els futbolistes del Reus amb contracte per a la temporada vinent. Els altres són Fran Carbia, David Querol, David Haro, Edgar Badia, Jesús Olmo, Migue García, Pichu Atienza, Joan Campins, Vitor Silva, Raphael Guzzo i Ricardo Vaz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)