Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Abraham Minero, un lateral polivalent al carril esquerre

Nàstic. El conjunt grana tanca la incorporació del defensa granollerí, competència per a Mossa, que signa fins al 2019 i arriba després d’haver pujat a primera divisió amb el Llevant

Abraham Minero va convertir-se ahir en el segon fitxatge anunciat pel Nàstic després del de Maikel Mesa. El lateral granollerí de 31 anys arriba per aportar polivalència i experiència al carril esquerre, on competirà per un lloc amb Mossa. El vallesà, representat per Promoesport i que signa per dues temporades, arriba a Tarragona després d’haver aconseguit l’ascens a primera divisió aquesta temporada amb el Llevant, club al qual havia arribat com a cedit procedent del Saragossa.

El jugador de Granollers, que va coincidir fa dues campanyes amb Lluís Carreras, quan l’entrenador va dirigir el Saragossa, és un lateral lluitador que es caracteritza per la seva polivalència, i té un perfil que es complementa amb el de Mossa, ja que el valencià és un futbolista més avesat a recórrer tot el carril i incorporar-se a l’atac. Abraham Minero, de fet, va començar la temporada passada com a lateral esquerre titular al Llevant, tot i que finalment Toño li va guanyar la partida per a aquesta posició. Muñiz, però, va continuar utilitzant-lo en alguns partits i el va col·locar en una posició més avançada, incrustat a la medul·lar.

Amb la seva arribada, Lluís Carreras s’assegura disposar d’un futbolista experimentat, amb un bagatge ampli a primera divisió (79 partits entre el Saragossa i l’Eibar) i també a segona A (89 enfrontaments entre el Barça B, el Saragossa i el Llevant). Abans de tastar el futbol professional, Abraham Minero va agafar experiència en diversos equips del futbol català, ja que va jugar al Granollers, el Peralada, el Blanes i el Sant Andreu.

EL TÈCNIC EL CONEIX

El lateral vallesà va coincidir amb Lluís Carreras el curs 2015/16 al Saragossa
Abraham Minero Fernández
Lloc i data de naixement:
Granollers, 22-2-1986 (31 anys)
Alçada i pes:
1,75 metres / 71 kg
TRAJECTÒRIA
2004-2006
Granollers (3a divisió)
2006/07
Peralada (3a divisió)
2007/08
Blanes (3a divisió)
2008-2010
Sant Andreu (2a B)
2010/11
Barça B (2a divisió A)
2011-2014
Saragossa (1a i 2a A)
2014/15
Eibar (1a divisió)
2015/16
Saragossa (2a divisió A)
2016/17
Llevant (2a divisió A)

EXPERIMENTAT

El nou defensa grana ha disputat 79 partits a primera divisió i 89 a segona A
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)