Reus

Santamaría és el primer

Reus. El club roig-i-negre anuncia el fitxatge del porter navarrès, que serà la competència d’Edgar Badia ja que Codina ha marxat al Fuenlabrada

Al Reus li estava costant Déu i ajuda anunciar fitxatges i, ahir, per fi, va caure el primer. El club roig-i-negre, que ja té alguns fitxatges lligats, va fer oficial la seva primera incorporació: el porter navarrès Roberto Santamaría, que arriba per fer de competidor d’Edgar Badia després que Jordi Codina hagi fet les maletes i hagi marxat al Fuenlabrada. El sentinella de 32 anys ha signat per dues temporades i arriba a la capital del Baix Camp després d’haver baixat a segona B amb el Mallorca, equip en què va ser el porter més utilitzat (24 partits), tot i que Cabrero també va tenir presència (18 duels).

El primer fitxatge del Reus és un futbolista amb una llarga trajectòria en la categoria, ja que ha militat nou temporades a segona A i hi ha disputat 255 partits. Val a dir, això sí, que arriba després de dues males experiències, ja que al descens del Mallorca el curs passat, s’hi ha de sumar el que va viure fa dues campanyes amb la Ponferradina. Abans, Santamaría va jugar un curs a l’Osasuna, un parell més d’anteriors a la Ponferradina i també va militar dues temporades al Girona. La seva primera experiència a segona A la va viure a Las Palmas, on va jugar dos cursos. Santamaría també va viure una temporada a primera divisió, la 2009/10 al Màlaga, tot i que no va jugar cap partit de lliga. Va tenir, això sí, quatre titularitats en partits de copa. Ara el navarrès té el repte de lluitar per un lloc amb Edgar Badia, un sentinella que s’ha afermat del tot sota els pals de la porteria Reus amb una temporada rodona a segona A.

LA XIFRA

255
partits a 2a divisió A
ha disputat Roberto Santamaría, amb cinc equips diferents.
Roberto Santamaría Ciprián
Lloc i data de naixement:
Pamplona, 27-2-1985 (32 anys)
Alçada i pes:
1,84 metres / 70 kg
TRAJECTÒRIA
2004-2006
Osasuna B (2a divisió B)
2006-2009
Las Palmas (2a A)
2009/10
Màlaga (1a divisió)
2010-2012
Girona (2a divisió A)
2012-2014
Ponferradina (2a A)
2014/15
Osasuna (2a divisió A)
2015/16
Ponferradina (2a divisió A)
2016/17
Mallorca (2a divisió A)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)