Reus

Moment de tornar a la feina

Reus. El conjunt roig-i-negre inicia la pretemporada aquest matí i es converteix en el primer conjunt català a posar-se a treballar. El Nàstic ho farà dimecres i el Barça B, dilluns vinent

S’han acabat les vacances. El Reus donarà aquest matí el tret de sortida a la temporada 2017/18 i serà el primer català de segona divisió a tornar a la feina. Serà un dia especial sobretot per Aritz López Garai, que després de tota una vida vivint les pretemporades com a futbolista, ho farà com a entrenador. El tècnic basc ha citat tots els seus homes a les 10 del matí a l’estadi municipal. Serà una setmana dura en l’aspecte físic pels futbolistes, ja que l’equip entrenarà diàriament en dobles sessions. Toca agafar el to físic i, per això, cal suar la cansalada. Diumenge vinent, en tot cas, la plantilla roig-i-negra marxarà de la capital del Baix Camp direcció als Pirineus, on farà l’habitual estada de pretemporada a Rialp. Al la localitat pallaresa s’hi estarà fins al divendres 21, el dia previ al primer amistós de pretemporada, que es jugarà el dissabte 22 al camp de l’Ascó. L’altre partit ja programat és el del dissabte 9 d’agost al Camp d’Esports, on el Reus serà el primer rival del Lleida en el Trofeu Emili Vicente. El club anunciarà els pròxims dies la resta d’amistosos.

Nàstic i Barça B, més tard

Els altres dos equips catalans de segona divisió iniciaran la pretemporada un pèl més tard. El Nàstic té programada la tornada de feina dimecres vinent, mentre que el Barça B de Gerard López no es posarà a treballar fins dilluns vinent. Val a dir, això sí, que el filial blaugrana va ser, amb diferència, el darrer equip en acabar el curs passat: ho va fer el 25 de juny, de manera que haurà fet només tres setmanes de vacances.

De moment, catorze confirmats

Aritz López Garai disposarà de catorze futbolistes del primer equip en l’entrenament d’aquest matí, tot i que és possible que hi hagi alguna sorpresa i algun dels fitxatges que encara no s’han anunciat es posi a treballar avui mateix. De moment, l’única incorporació que ha oficialitzat el club roig-i-negre és la del porter Roberto Santamaría. El seu nom se suma al dels renovats Fran Carbia, David Querol, David Haro, Edgar Badia, Jesús Olmo, Edgar Hernández i Jorge Miramón, i al dels futbolistes que tenien contracte en vigor: Migue García, Pichu Atienza, Joan Campins, Vitor Silva, Raphael Guzzo i Ricardo Vaz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)