Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Un extrem prometedor per a Lluís Carreras

Nàstic. El club grana anuncia el fitxatge de Tete Morente (20 anys), que arriba lliure després de jugar a l’Atlètic Balears l’última temporada

El Nàstic va anunciar ahir la incorporació de l’extrem esquerre Tete Llorente, que es converteix en el tercer fitxatge del club grana per a la pròxima temporada, després de Maikel Mesa i Abraham Minero. El futbolista nascut a La Línia de la Concepción fa 20 anys, que signa per quatre temporades, arriba a Tarragona després d’haver militat a l’Atlètic Balears la darrera temporada, on va disputar 23 partits, tretze dels quals titular, i va deixar mostres de la seva capacitat per desequilibrar. Això sí, a finals d’abril es va trencar el cinquè metatarsià del peu esquerre, lesió que l’ha deixat fora de combat uns tres mesos, i es va desvincular del club mallorquí. Morente, futbolista representat per Promoesport, ja coneix Tarragona, ja que va estar recuperant-se d’aquesta lesió al Nàstic en el tram final de la temporada.

Amb l’arribada de l’extrem andalús, el club tarragoní s’assegura disposar d’un futbolista amb projecció, que en les actuacions del curs passat a Son Malferit va destacar per la seva capacitat de desbordar al carril esquerre de l’atac. Abans de jugar al club balear, l’extrem va acabar la seva formació a l’Atlético de Madrid, on va jugar al juvenil i als dos filials, el C i el B.

D’altra banda, en el capítol de les baixes, el Nàstic podria veure sortir pròximament Gerard Valentín, que disposa de diferents propostes i és un dels grans candidats a cobrir la baixa de Laure al Deportivo.

José Antonio Morente Oliva
La Línia de la Concepción (Cadis) 04-12-1995 (20 anys)
Extrem esquerre Alçada: 1,83 metres Pes: 75 kg
ETAPA DE FORMACIÓ
At. Zabal, Taraguilla i Atlético de Madrid
TRAJECTÒRIA
14/15
Atlético C (3a) 6 partits i 1 gol
15/16
Atlético B (3a) 22 partits i 2gols
16/17
At. Balears (2a B) 23 p. i 1 gol
Va acabar lesionat la temporada passada, en què va rescindir el seu contracte amb l’Atlètic Balears abans no conclogués el curs.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)