3a divisió FEF

Futbol

3a divisió

Botxi posa la cirera al Palamós

3a divisió. El jove central arriba al degà després de consolidar-se a tercera al Peralada i a la Jonquera. Amb 22 fitxes, els baix-empordanesos ja tenen la plantilla completa

La setmana que ve el Palamós es posarà en marxa i ja ho farà amb la plantilla sencera, i és que el club ja ha cobert les 22 fitxes disponibles. L’última serà per a Botxi, que ahir va arribar a un acord amb el degà després de desvincular-se de la Jonquera un cop consumat el descens a primera catalana.

El central escalenc aterra al Palamós amb 24 anys, camí dels 25, i amb el cartell de jugador contrastat en la categoria després de jugar els dos últims anys al Peralada i a la Jonquera (abans havia jugat sempre a l’Escala), en què ha acumulat un total de 65 partits. Alt (1,90 m) i potent físicament, Botxi és un central contundent i poderós en el joc aeri, però també destaca per la seva capacitat a l’hora de treure la pilota jugada des del darrere.

Amb el seu fitxatge el Palamós aconsegueix cobrir una de les posicions que tenia menys cobertes fins ara, i és que a l’eix de la defensa només disposava de dos jugadors. El capità David Cano i el jove Jhoseppy Magalhaes, que va arribar fa pocs dies, seran la competència per a Botxi, que arriba amb l’esperança de fer-se un lloc a l’onze titular com sempre ha aconseguit fins ara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)