3a divisió FEF

Futbol

3a divisió

La diàspora de Nou Barris

3a divisió. Nou jugadors de la plantilla que la temporada passada van baixar amb la Muntanyesa continuaran jugant a tercera divisió

El camí de la Muntanyesa i el de molts dels seus jugadors referents es van separar enmig del cacau de l’últim tram de la temporada passada. Les decisions de la direcció esportiva, que van desembocar en el comiat de l’entrenador Antonio Escudero, no van trobar el suport de molts jugadors de la plantilla i tot plegat va desembocar en un divorci al vestidor i en el posterior descens a primera catalana. “En aquella plantilla hi havia més qualitat del que va acabar semblant”, reconeix el migcampista Uri Escabrós.

Nou jugadors de la plantilla del curs passat a Nou Barris han trobat equip a tercera divisió, una xifra molt més alta que la del Manlleu (4), la Jonquera (4) o el Sabadell B (5). Això sí, similar a la del Júpiter (10), un fet que també es pot explicar per raons geogràfiques ja que els jugadors de l’àrea metropolitana tenen més equips per escollir. Però el cas de la Muntanyesa és especial perquè a Nou Barris tothom creu que amb un vestidor unit no s’hauria baixat de categoria.

“El fet que hagin marxat tres dels quatre capitans, jugadors com ara Rubén, amb set anys al club, o jo mateix, amb cinc anys, denota que no hi ha raons esportives. A més, no hem pogut tenir el comiat que hauríem desitjat”, diu Escabrós, un dels capitans, disconforme amb la gestió esportiva de Pedro García, que va acabar dividint el vestidor: “No ens han fet fora per temes esportius, sinó per altres raons.”

A més, una part dels jugadors no marxen a destins qualssevol, sinó que tres d’ells ho faran per lluitar per la promoció d’ascens: Escabrós (Prat), Enric Vega i Dani Sánchez (Terrassa). “Quan es tanca una porta, s’obre una finestra i sempre és un honor que un equip com el Prat es fixi en mi”, reconeix Escabrós, que admet la dificultat de la categoria la temporada que ve: “En tots els anys que fa que jugo, no havia vist una tercera divisió amb tants candidats.”

LES REACCIONS

El fet que hagin marxat tres dels quatre capitans i jugadors valuosos denota que no hi ha raons esportives en la nostra marxa
No ens han fet fora de la Muntanyesa per temes esportius, sinó per altres qüestions
Uri Escabrós
exjugador de la muntanyesa i actual jugador del prat
Rubén 7 cursos
Cerdanyola
Escabrós 5 cursos
Prat
Dani Sánchez 4 cursos
Terrassa
Alberto García 2 cursos
Cerdanyola
Payán 2 cursos
Figueres
Pau López 1 curs
Cerdanyola
Montoro 1 curs
Cerdanyola
Edu Domingo 1 curs
Granollers
Enric Vega Mig curs
Terrassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)