Reus

El dia u de l’era López Garai

Reus. El conjunt roig-i-negre va iniciar ahir la pretemporada amb un clar protagonista, l’exfutbolista basc, que va estrenar el seu nou rol de tècnic

Ahir va ser el primer dia d’una nova etapa per al Reus. La d’Aritz López Garai. L’exjugador roig-i-negre, ara entrenador, va ser el gran protagonista en la tornada a la feina de l’equip del Baix Camp, el primer català de segona a començar la pretemporada. Sota les ordres del basc hi havia 21 futbolistes. Els catorze que continuen del curs passat, les dues incorporacions que s’han fet fins ara –el porter Santamaría i el mig Gus Ledes– i cinc jugadors del filial: Antonio Sillero, Julve, Cholo, Jordi Oribe i Arjona.

“En els primers moments he estat a l’expectativa, perquè ningú no neix après, i se m’ha fet estrany veure els jugadors escalfant i no fer-ho jo. Després, però, m’he posat al meu paper i m’he trobat bé”, relatava López Garai sobre les primeres sensacions que ha tingut vestint la samarreta blava de tècnic i no la vermella de futbolista. Ara la prioritat principal de l’entrenador de Basauri és convèncer els seus pupils. “He d’intentar transmetre la meva idea de futbol als jugadors, expressar el que duc a dins i que hi creguin, perquè depenc totalment d’ells”, afirmava amb sinceritat López Garai, que també remarca una segona fita: “Vull arribar a la primera jornada de lliga amb opcions de guanyar.”

D’altra banda, respecte a la situació de la plantilla –hi ha hagut força baixes i de moment només s’han fitxat dos jugadors–, el basc espera moviments pròximament i diu que està tranquil. “L’important és que la gent ha arribat bé i sense problemes”, va dir López Garai, que entén que el pressupost limita: “El mercat és llarg i tenim una posició una mica complicada, ja que hi ha rivals amb més potencial per firmar, però tinc confiança que el club portarà els jugadors adequats.”

LES FRASES

Al principi se m’ha fet estrany veure els jugadors escalfant i jo no fer-ho, però de seguida m’he posat al meu paper i m’he trobat bé
La prioritat és expressar el que duc a dins als jugadors i que hi creguin. Depenc d’ells
Aritz López Garai
entrenador del reus
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)