Nàstic

Àlex López marxa traspassat al Mallorca

Nàstic. El club grana va anunciar ahir l’acord amb el club balear pel davanter de Calafell

El Nàstic continua avançant en el capítol de sortides i ahir va confirmar el traspàs d’Àlex López al Mallorca. El davanter tanca una etapa de dues temporades a Tarragona i segueix el mateix camí que Manolo Reina. Val a dir, això sí, que mentre que el porter se’n va anar lliure, en el cas de l’atacant de Calafell els dos clubs han pactat un traspàs. I és que el Mallorca afronta aquest mercat amb la butxaca plena després d’haver tancat la venda de Brandon Thomas al Rens francès per 3 milions d’euros. El d’Àlex López és el tercer traspàs del Nàstic aquest estiu després dels d’Ondoa i Lobato, tot i que ben aviat es poden acabar de certificar també els de Gerard Valentín i Uche.

Lanzarote, en l’òrbita

Lluís Carreras podria disposar la pròxima temporada d’un jugador que coneix molt bé de la seva etapa a Sabadell i també a Saragossa: Manu Lanzarote. El club grana, això sí, està pendent que el mig rescindeixi amb el conjunt aragonès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)