3a divisió FEF

Més qualitat davant

3a divisió. El Figueres incorpora el jove mitjapunta Gil Muntadas, que arriba procedent de la Pobla, per apujar el nivell ofensiu de l’equip

El Figueres va anunciar ahir el fitxatge del mitjapunta de 23 anys Gil Muntadas, que arriba procedent de la Pobla de Mafumet, on aquesta darrera temporada ho ha jugat pràcticament tot (3.304 minuts repartits en 37 partits). Gil, que tenia sobre la taula alguna oferta de 2a B i una de renovació amb la Pobla, arriba amb una trajectòria imponent tot i la seva joventut. Abans de la Pobla (on ha estat els últims tres cursos, un a 2a B), el vigatà es va formar a les categories inferiors de l’Espanyol, va jugar en el Sevilla C (3a) i el Sevilla B (2a B), abans de passar sis mesos al Marino Calcio de la tercera divisió italiana.

Amb la seva arribada, al Figueres només li falta fitxar un davanter centre (que també ha de ser de nivell). Després, només si el pressupost ho permet, la Unió apostaria per un lateral dret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)