2a divisió FEF

Futbol

2a divisió B

Tornada a la feina amb moviments

2a divisió B. El Sabadell comença el curs amb deu efectius en el primer entrenament i encara sense Migue i Capó, els nous fitxatges

El Sabadell va fer el primer entrenament de la temporada ahir, a les ordres de Toni Seligrat, en un dia marcat pels moviments. El conjunt arlequinat va presentar només deu efectius (quatre que el curs passat eren del filial: Víctor Martínez, Kilian, Pujol i Montero; i sis del primer equip: Adri Díaz, Pol Moreno, Aleix Coch, Dani Gómez, Gai Assulin i Pedro Capó) perquè instants abans va comunicar que donava permís d’allargar les vacances als jugadors amb els quals no compta però tenen contracte (Diego Peláez, Borjas, Verdú i Manu Torres). Els arlequinats, doncs, guanyen una setmana per desencallar aquestes sortides. Tampoc hi va ser, en el primer entrenament, Adrià Parera, que va arribar a un acord per rescindir el seu contracte, ja que el club no compta amb ell. Parera, que tenia contracte fins al 2018, va jugar al Badalona el curs passat cedit pel conjunt vallesà. El Sabadell, d’altra banda, va anunciar els fitxatges del central Migue González (Cadis) i Pedro Capó (Leioa). L’ex del Girona s’incorporarà avui als entrenaments i el balear ja ho va fer ahir.

Més equips que comencen

El Sabadell no va ser l’únic equip que va tornar ahir a la feina, ja que el Llagostera i el Lleida també van citar els seus jugadors. En el cas dels de la Terra Ferma, l’activitat començarà demà, ja que ahir va ser el dia per fer les proves físiques. Els llagosterencs, en canvi, sí que van trepitjar la gespa el mateix dia que van anunciar una incorporació: el porter de Salt, Òscar López, en qualitat de cedit per l’Osca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)