Girona

En espera del City

Bernardo s’afegeix a dos porters, Gorka Iraizoz i José Aurelio Suárez, com a fitxatges del Girona, que manté amb tota seguretat vuit jugadors del curs anterior i no ha aclarit encara el futur de futbolistes com Sandaza, Ramalho i Eloi. Dilluns hi ha programat el primer entrenament, amb una plantilla encara verda, si no és que hi ha una acceleració espectacular. “M’agradaria començar amb el màxim nombre de jugadors possible, però el mercat és el mercat. No duré ningú que no cregui que he de dur. Ens hi juguem molt tots, i ara és moment de tenir sang freda i fer les coses que un sent”, va argumentar Quique Cárcel.

Un dels punts clau de l’estiu, que ha de desencallar diversos moviments, és l’enfortiment de la relació amb el Manchester City. “Hem pogut dur jugadors que eren del City, i esperem que en un futur també en puguin venir”, va comentar el president, Delfí Geli. El director esportiu va demanar calma: “Amb el City, fa molt temps que parlem. S’estan valorant molts jugadors, però no hi ha només la relació entre clubs, sinó també la situació dels jugadors, que tenen un mercat molt ampli. Hem de mantenir la calma. Tot té el seu temps, i vull ser optimista i positiu. Crec que podrem dur algun jugador que ens interessi tant a nosaltres com a ells.”

Els dubtosos

Dilluns hi ha el primer entrenament, i si no hi ha hagut entesa abans, homes com Sandaza –ha rebut l’interès de diversos clubs de segona A–, Ramalho i Eloi treballaran amb l’equip. “Encara està molt obert. Avui dia són jugadors del Girona i se’ls ha de respectar tots igual, que vinguin tots amb força”, va dir Cárcel. “Hi ha jugadors amb qui s’està parlant per rescindir el contracte, i també hem de tenir en compte la seva visió. El jugador també pot sentir que necessita alliberar la nostra relació perquè potser té altres propostes.” El club també està pendent de resoldre la desvinculació de Kiko Olivas i Cristian Herrera.

LES CESSIONS

“Vull ser positiu. Fa temps que parlem i s’ha de tenir calma”, diu Quique Cárcel

EL MERCAT

“No duré ningú que no cregui que he de dur. És moment de tenir sang freda”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)