Girona

Alcaraz, renovat i cap a Almeria

Rubén Alcaraz tenia moltes propostes de segona A, i l’Almeria se l’ha acabat enduent. El migcampista barceloní va saber només acabar el curs passat que el Girona tenia la intenció de cedir-lo, perquè jugui amb regularitat, però sense perdre’l de vista, perquè considera que és un actiu molt vàlid per al club a mitjà termini. I abans de marxar cap a Almeria, on coincidirà amb René, el club i el jugador van firmar la renovació del contracte per dues temporades més, fins al juny del 2020. L’exjugador de l’Hospitalet havia renovat per una temporada el novembre passat.

Alcaraz, de 26 anys, va arribar a Montilivi l’estiu del 2015, després de destacar a segona B. En dues temporades amb el Girona, ha acumulat 2.631 minuts en 49 partits –25 la primera i 24 la segona– i ha marcat vuit gols (sis aquest últim curs). Mig de molt treball i arribada, té molt bon xut i facilitat per veure porteria.

DOS CURSOS MÉS

El mig amplia el contracte fins al 2020 abans de marxar cap a l’equip de Ramis

HI CONFIEN

Ha jugat 49 partits en dos cursos amb el Girona, que el veu com un actiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)