Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Carlos Blanco, una aposta per la joventut a l’eix

Nàstic. L’equip grana, que avui torna a la feina, tanca el fitxatge del central, de 21 anys, que arriba després d’acabar el seu contracte amb el Juventus

El Nàstic torna aquesta tarda a la feina i ho farà amb quatre cares noves. Als fitxatges ja anunciats de Maikel Mesa, Abraham Minero i Tete Morente, s’hi ha d’afegir el del jove central Carlos Blanco, que ahir va signar per dues temporades, amb opció a una tercera. El central barceloní, de 21 anys, arriba lliure després d’haver acabat el seu contracte amb el Juventus, club amb el qual va acabar la seva etapa formativa (va jugar 42 partits amb l’equip primavera). L’última temporada, això sí, Blanco l’ha passada al Lausana de la primera divisió suïssa, amb el qual només ha jugat un partit de copa amb el primer equip, el setembre de l’any passat.

El defensa, format entre el Cornellà, l’Espanyol i el Barça, tot i que va abandonar la disciplina blaugrana després de militar en el juvenil B, destaca per la seva envergadura –1,88 m– i per la seva sortida de pilota. Amb la seva arribada, el Nàstic té a hores d’ara cinc defenses centrals, perquè també hi ha Xavi Molina, Suzuki, Djetei i Perone. Aquest darrer, això sí, interessa al Saragossa i se li podria obrir la porta.

Avui, tornada a la feina

La plantilla del Nàstic torna avui de les vacances. El cos tècnic, encapçalat per Lluís Carreras, i els seus jugadors faran aquesta tarda la primera sessió d’entrenament a partir de les set de la tarda. Durant la pretemporada, l’equip grana farà una estada a la Garrotxa, del dilluns 24 al dissabte 29 de juliol. Abans, el dia 22, els de Lluís Carreras s’enfrontaran en un amistós amb el Vila-real. La resta de partits de preparació confirmats són un matx al camp de l’Olot (28 de juliol) i dos més al Nou Estadi, contra el Girona (5 d’agost) i contra el Saragossa (9 d’agost).

Carlos Blanco Moreno
Barcelona, 01-06-1996 (21 anys)
Defensa central Alçada: 1,88 metres Pes: 80 kg
ETAPA DE FORMACIÓ
Cornellà, Espanyol i Barça
TRAJECTÒRIA
14/15
Juventus primav. 19 p. i 1 g.
15/16
Juventus primav. 23 p. i 1 g.
16/17
Lausana (1a suïssa) 1 partit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)