2a divisió FEF

L’Olot de Martín Posse comença la posada a punt

2a divisió B. El nou Olot sota la batuta del tècnic argentí va començar a rodar ahir al camp del Morrot. Amb l’àmplia majoria de la plantilla disponible, també van exercitar-se diversos joves

El nou Olot de Martín Posse va començar la pretemporada amb una primera sessió intensa a les instal·lacions del Morrot. La plantilla que dirigeix el tècnic argentí va fer diversos exercicis amb la pilota com a protagonista, a manera d’introducció dels conceptes del nou cos tècnic. Els futbolistes, citats a les nou del matí al municipal, van presentar-se davant el nou entrenador, la principal novetat, el qual ja en la primera presa de contacte es va mostrar participatiu aplicant correccions i aconsellant els més joves.

De la primera plantilla de l’Olot, van participar ja en el primer entrenament Roger Vidal, Kike Sánchez, Micaló, Marc Mas, Carles Mas, Jose, Hèctor Simón, Jordi Masó, Dembo, Blázquez, Pedro del Campo, Bigas, Alfredo, Barnils, Guzmán, Ginard i Toril –no hi van ser Uri Santos, que allargarà amb permís del club una setmana més les vacances, i Lluc Banús, que està negociant la seva sortida–, mentre que Ferrusola, Arumí, Moha, Sacrest i Aspar van ser els joves que van saltar al camp per aportar més competitivitat a les sessions –Oriol Pujadas, procedent de la Damm, també es va entrenar amb el grup iniciant un període de prova–: “Estem molt contents, ja que els jugadors han vingut en bon estat i, sobretot, amb moltes ganes. El cos tècnic també arribem motivats, per tant, tot va pel bon camí”, explica el tècnic Martín Posse, que hi afegeix: “La pilota serà protagonista tot i que alternarem jornades amb proves físiques per agafar el to adient de cara a l’inici de la lliga.”

Molts dels jugadors de l’Olot ja coneixen el club –només hi ha hagut sis fitxatges fins ara– i això hauria de facilitar a Posse molta feina pel que fa a la cohesió del grup: “I tant que ho facilita tot. A més, nosaltres també coneixem els perfils dels jugadors dins i fora del camp. La idea és continuar amb la dinàmica positiva de la temporada passada”, diu l’argentí.

Canvis en el cos tècnic

Coincidint amb l’inici dels entrenaments, el club va anunciar els retocs en el cos tècnic de cara a la nova campanya. Dani Romero s’integra en l’estructura com a nou preparador físic i César Barrenechea substituirà Santi Buendia com a delegat. Pablo Rotchen serà el tècnic ajudant de Posse, mentre que Joan-Miquel Saavedra i Jaume Cros continuen en l’organigrama.

LES REACCIONS

Estem contents, ja que els jugadors han vingut en bon estat i amb moltes ganes. El cos tècnic també arribem motivats, per tant, tot va bé
Mantenir el bloc ho facilita tot. La idea és continuar amb la dinàmica positiva del curs passat
Martín Posse
entrenador de l’Olot

Alberto Toril, l’ambició de la joventut

Just després del primer entrenament del nou curs, Alberto Toril, l’última incorporació de l’Olot, va ser presentat al municipal. Cedit fins al 30 de juny del 2018 pel Mallorca, el davanter arriba a la Garrotxa amb ganes de fer un salt qualitatiu en la seva trajectòria: “Vinc a aportar el màxim i a jugar tant com pugui. L’Olot va confiar en mi i ara em toca a mi demostrar que no s’equivoquen”, va dir en la seva presentació. El jugador, que ja va ser cedit el curs passat al Sestao i l’Arenas, té un perfil diferent de la resta d’atacants gràcies al seu físic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)