Girona

El City arriba a tot arreu

Moviments potents. El conjunt anglès encarrila la incorporació del migcampista brasiler Douglas Luiz (Vasco de Gama) amb la intenció de cedir-lo, probablement al Girona

La relació amb el Manchester City ha de permetre veure a Montilivi jugadors que ja pertanyien al club anglès, però també alguns futbolistes d’altres lligues als quals ni el Girona ni rivals seus a la primera divisió podria aspirar a rebre sense l’ajuda d’un club potent. Com ja va deixar clar Pep Guardiola, són els responsables del Girona els que han de decidir quins perfils determinats els interessen, però per al City també és una bona plataforma el conjunt gironí, per veure-hi en acció i amb continuïtat jugadors de projecció. És en aquest context que s’emmarca el perfil de Douglas Luiz Soares de Paulo, un migcampista brasiler de 19 anys que és a punt de tancar la seva incorporació al Manchester City. El conjunt anglès està disposat a pagar un traspàs important –voltaria els 13 milions d’euros– amb la intenció que faci una primera aturada en forma de cessió al Girona, segons va informar primer Globoesporte i després altres mitjans com ara ESPN.

Una perla

Douglas Luiz és un migcampista que, amb només 19 anys, s’ha convertit en una peça fonamental per al Vasco de Gama, de la primera divisió brasilera. El setembre passat, amb 18 anys, el club el va lligar amb un contracte fins al 2019. Però el jugador ja era molt seguit per clubs com ara el City, que ha accelerat les gestions les últimes setmanes. Douglas Luiz és migcampista i és habitual amb la selecció brasilera sub-20, amb la qual va jugar el campionat sud-americà de la categoria el gener passat.

Si acaba arribant a Montilivi, Douglas Luiz –ocuparà plaça d’extracomunitari– reforçarà una línia de mitjos que té de moment Pere Pons, Àlex Granell, Portu i Borja García, quatre dels vuit homes de la temporada passada amb la continuïtat garantida.

TRASPÀS

El City pagarà uns 13 milions d’euros per Douglas Luiz, la perla del Vasco de Gama

MOLTA PROJECCIÓ

Amb 19 anys, és fix al primer equip i habitual en la selecció brasilera sub-20

ABANS D’ALTRES

El City prioritzarà les cessions a Montilivi, sempre que el perfil interessi al Girona

Denayer diu que el City el vol dur a Girona i que hi aniria a contracor

X.M.

Jason Denayer és un dels candidats a arribar a Montilivi com a cedit pel City. De fet, el mateix jugador belga va assegurar, en unes declaracions a Sport Voetbal Magazine, que el club cityzen tenia decidit enviar-lo a Girona, però que ell no ho veia bé. “M’agradaria triar, i Lió seria el lloc ideal per a mi. Però el City prefereix que me’n vagi cedit al Girona”, va comentar el defensa. “Veurem què passa. Si la situació continua sense resoldre’s, hauré d’anar a Girona, però a contracor. Sempre he tingut certes prioritats a l’hora d’escollir en la meva carrera”. Denayer és un central de 22 anys que la temporada passada va jugar cedit al Sunderland. Tot i que es pogués reconduir, la declaració d’intencions del jugador belga no convida gens a l’optimisme respecte a la seva arribada a Montilivi. En la presentació de Bernardo, Quique Cárcel explicava que no només s’ha de tenir en compte les idees del City i el Girona, sinó també la voluntat dels jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)