Nàstic

Futbol

Segona divisió A

El nou projecte de Lluís Carreras ja camina

Nàstic. L’equip tarragoní va iniciar ahir els entrenaments de pretemporada amb cinc cares noves i amb molta feina per fer encara als despatxos per compensar les dotze sortides

El Nàstic, amb Lluís Carreras com a nou entrenador al capdavant, va començar ahir al vespre els entrenaments de pretemporada. Ho va fer amb una base dels futbolistes que continuen –els Molina, Tejera, Barreiro, Muñiz, Dimitrievski, Jean Luc, Mossa i companyia– i amb cinc cares noves: els defenses Abraham Minero (Saragossa) i Carlos Blanco (Juventus), el migcampista Maikel Mesa (Mirandés), l’interior Tete Morente (Atlètic Balears) i el mitjapunta Sandro Toscano (Badalona), el fitxatge del qual es va fer oficial ahir mateix. També van participar en la sessió diversos futbolistes del filial –Brugui, Roger, De Nova, Pol Valentín, Rayco i el porter Campos– per donar gruix a una plantilla que necessita més elements, sobretot al mig del camp i en atac. També caldrà apuntalar alguna posició determinada afectada per les sortides –fins ara dotze–, com és el cas del lateral dret després de la marxa, ahir, de Gerard Valentín al Deportivo. En la primera sessió no hi era Uche, que iniciarà etapa en el futbol xinès, ni Suzuki, amb permís per tornar més tard de les vacances. En canvi, sí que hi havia Bruno Perone, malgrat que podria incorporar-se al Saragossa.

Abans de l’entrenament, els jugadors del Nàstic van passar les revisions mèdiques. La plantilla grana s’exercitarà els pròxims dies a Tarragona i entre el 24 i el 29 de juliol ho farà a la Garrotxa. De moment, té previstos amistosos al Nou Estadi contra el Vila-real (22 de juliol), el Girona (5 d’agost) i el Saragossa (9 d’agost) i, a camp contrari, a Olot (28 de juliol). La feina de l’estiu està encaminada a fer que l’equip arribi en plenes condicions a l’inici de lliga. Tal com va admetre ahir un dels capitans, Xavi Molina, un dels problemes de la soferta campanya passada va ser el mal començament de campionat.

Comencem de zero i oblidem la campanya passada. Signo salvar-nos com més aviat millor
Xavi Molina
capità del nàstic
Toca treballar molt i polir tots els detalls per començar bé la temporada, que és el que va fallar l’any passat. Ens hem de posar les piles ara

Gerard Valentín, al Dépor; Sandro Toscano, oficial

El Nàstic i el Deportivo van tancar ahir el traspàs de Gerard Valentín, que ha signat per quatre temporades amb el club gallec. Valentín, que va arribar a Tarragona l’estiu del 2014 provinent de l’Olot, tanca una etapa de tres cursos al Nàstic, en què les lesions li han impedit tenir més continuïtat, sobretot en la segona campanya. En total, el lateral dret d’Avinyonet de Puigventós ha jugat 70 partits entre lliga, fase d’ascens i copa amb la samarreta grana. L’operació, les xifres de la qual no han transcendit oficialment tot i que la premsa gallega parla d’uns 600.000 euros, serveix al Nàstic per fer caixa i dona l’oportunitat a Valentín, a punt de fer 24 anys, de jugar a primera.

D’altra banda, el Nàstic va fer oficial també ahir la incorporació de Sandro Toscano, que feia dies que estava embastada. Sandro, de 21 anys i que ja va participar en el primer entrenament, ha signat per dues temporades, amb dues més d’opcionals. Amb passat al planter del Nàstic, el curs passat va disputar 32 partits, amb 6 gols, a segona B amb el Badalona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)