Reus

Álex Menéndez reforça el lateral esquerre

Reus. L’exjugador de l’Sporting va fitxar l’estiu passat pel Girona, però una greu lesió poc després va fer que passés tot el curs en blanc

El Reus va contractar ahir el lateral esquerre que ha de substituir Ángel Martínez –que ha fitxat pel Saragossa– i que ha de fer la competència a Migue García: Álex Menéndez. Nascut demà farà 26 anys a Gijón, Menéndez es va formar al club de la seva ciutat, fins a debutar amb el primer equip, a primera divisió, el curs 2011/12. Després de disputar 34 partits a segona A i 23 a primera en cinc anys en el club asturià (alguns compaginant el primer equip i el filial), Álex Menéndez va fitxar l’estiu passat pel Girona. No va acabar, però, el segon entrenament per culpa d’uns problemes al genoll. Les proves mèdiques posteriors van determinar que el carriler tenia trencats els lligaments encreuats del genoll dret i afectats els meniscos intern i extern. El futbolista va defensar que s’ho havia fet el primer dia d’entrenament, però el club va trobar opinions mèdiques que provaven que Menéndez havia arribat a Montilivi amb el genoll lesionat, i li va rescindir el contracte. Finalment, es va pactar una compensació econòmica per al futbolista, que ha passat l’última temporada sense equip, en blanc, recuperant-se pel seu compte. Ara l’asturià, que ja ha superat la lesió, vol reprendre la carrera on la va deixar fa un any, amb ganes de tornar-se a consolidar a segona A i fer el salt a primera divisió.

El de Menéndez és el quart fitxatge de l’estiu del Reus, que també ha incorporat el porter Roberto Santamaría (Mallorca), el migcampista Gustavo Ledes (Celta B) i el central Pablo Íñiguez (Vila-real). Amb 18 jugadors en plantilla, encara falten diversos llocs per reforçar.

Álex Menéndez
Gijón, 15-7-1991.
Lateral esquerre
ETAPA DE FORMACIÓ
Sporting de Gijón
TRAJECTÒRIA
11/12
Sporting (1a) 2 partits
12/13
Sporting (2a A) 4 partits
13/14
Sporting (2a A) 6 partits
14/15
Sporting (2a A) 24 partits
15/16
Sporting (1a) 21 partits
16/17
Sense equip -
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)