Girona

Villa i Romero, cap a Peralada

2a divisió B. El lateral dret i el pivot uruguaians jugaran a les ordres d’Arnau Sala i Xavi Punsí al conjunt de l’Alt Empordà. Tots dos arriben al Girona procedents del Nacional de Montevideo

Durant la presentació de Carles Planas, el director esportiu del Girona va parlar també de la confecció de la plantilla del filial, el Peralada. Cárcel va confirmar l’arribada al Peralada dels jugadors uruguaians Maximiliano Villa i Andrés Romero, procedents del Nacional de Montevideo. Tots dos eren ahir al matí a Montilivi, i el Peralada en va anunciar la incorporació a la tarda.

Els dos futbolistes de 20 anys han estat internacionals sub-20 amb la selecció de l’Uruguai i arriben al filial del Girona amb l’objectiu de continuar creixent com a futbolistes i amb la intenció de picar a la porta del primer equip. Villa és lateral dret, mentre que Romero és pivot al mig del camp. “La idea és intentar potenciar jugadors joves que ens puguin aportar en un futur immediat coses positives per al primer equip. És clar que el salt és molt gran, però la idea és que aquests jugadors que coneixem bé puguin ajudar en un futur proper”, comentava Quique Cárcel durant la presentació de Planas.

El Peralada iniciarà dilluns que ve les pertinents proves mèdiques als jugadors en plantilla i continuarà anunciant l’arribada de més futbolistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)