Girona

L’experiència hi ajuda

Carles Planas ha vorejat la cinquantena de partits durant les tres temporades –més de la meitat, en la segona–que ha jugat a primera divisió amb el Celta. També tenen experiència a primera Gorka Iraizoz, que acumula dotze temporades a l’elit entre l’Espanyol i l’Athletic, i Bernardo Espinosa, que la va tastar amb l’Sporting de Gijón abans d’anar-se’n al Middlesbrough. Dels quatre fitxatges anunciats fins ara, l’únic sense experiència en la màxima categoria és el porter José Aurelio Suárez, que jugava al Barça B i que podrà competir en el filial, el Peralada.

“Firmo el que m’agrada, sense mirar d’on ve, però l’experiència és fonamental. És bo que hagin sentit el que és la primera i les diferències que hi ha entre categories”, reflexionava Quique Cárcel. “És important haver jugat a l’elit, en una categoria de tant nivell com la primera divisió espanyola, i aquests jugadors poden aportar coses a la gent que no ho ha viscut”, va reconèixer el director esportiu, que no tanca la porta, ni de bon tros, a incorporacions sense experiència a primera. “Pot ser que vingui algú que no hi hagi jugat. El mercat és el mercat, i arribarem al que puguem arribar.”

Dels jugadors del Girona que continuen de la temporada passada, l’únic amb una presència regular a primera és Borja García, que va jugar 38 partits amb el Còrdova la temporada 2014/15. Portu va jugar un partit amb el València (2013/14) i Jonas Ramalho, vuit amb l’Athletic, entre les temporades 2011/12 i 2012/13.

TRES DE QUATRE

Com Bernardo i Iraizoz, Planas arriba a Montilivi després d’haver jugat a primera

QUIQUE CÁRCEL

“Havent jugat a l’elit poden aportar coses a aquells que no ho han viscut”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)