Reus

Els retocs que falten

Reus. L’equip roig-i-negre, amb la rereguarda molt definida, espera cinc fitxatges més. El pròxim serà un mig que pot jugar a l’eix de la defensa i els altres reforçaran el centre del camp i l’atac

El Reus ha començat els entrenaments de pretemporada sense tenir la plantilla completada, com tots els equips de la categoria, però només li falten alguns retocs. Després dels quatre fitxatges fets fins ara –el porter Roberto Santamaría, els defenses Pablo Íñiguez i Álex Menéndez, i el migcampista Gustavo Leves–, té la rereguarda molt definida i se centra a reforçar el mig del camp –despoblat després de la marxa de Ramon Folch, Tébar i Albístegui, i del pas a la banqueta de López Garai– i les posicions més ofensives.

Concretament, el director esportiu, Sergi Parés, vol un mig centre que també pugui actuar a l’eix de la defensa –serviria, per tant, per reforçar la medul·lar i donar per tancada la línia defensiva– i, de fet, assegura que és molt a prop de tancar la incorporació d’un futbolista experimentat en la categoria, treballador i polivalent. Espera fer-ho abans que l’equip marxi demà a Rialb (Pallars Sobirà), on farà una estada fins al dia 21.

A partir d’aquí, el Reus busca dos migcampistes més –un pivot defensiu més específic i un que tingui un perfil més creatiu– i dos jugadors per reforçar les posicions d’atac, si pot ser polivalents i dinàmics, que complementin els dos davanters de referència que hi ha ara mateix en la plantilla, Máyor i Edgar Hernández. “Estem construint un equip interessant i volem que els aficionats n’estiguin orgullosos. Gaudim d’aquest procés, ja que els últims anys hem aconseguit il·lusionar la gent i portar bons jugadors, malgrat les dificultats del mercat. Veiem molta implicació i els nostres valors en la plantilla”, va explicar ahir, durant la presentació d’Álex Menéndez, el director esportiu del Reus, que admet que l’ideal seria que Aritz López Garai tingués ja la plantilla completa, però assegura que estan “molt tranquils”.

Amistós contra el Girona

El Reus va anunciar ahir que el dissabte 12 d’agost rebrà el Girona, flamant equip de primera, a les vuit del vespre a l’estadi roig-i-negre. És l’últim amistós abans de començar la lliga de l’equip roig-i-negre, que jugarà al camp de l’Ascó el 22 de juliol i al camp del Lleida el 9 d’agost.

Porters:
Edgar Badia i Roberto Santamaría *
Laterals drets:
Joan Campins i Jorge Miramón
Centrals:
Jesús Olmo, Pichu Atienza i Pablo Íñiguez *
Laterals esquerres:
Migue García i Álex Menéndez *
Migcampistes:
Gustavo Ledes * i Raphael Guzzo
Bandes i mitjapuntes:
Vitor Silva, Fran Carbia, Ricardo Vaz, David Querol i David Haro
Davanters de referència:
Máyor i Edgar Hernández * Nous fitxatges

IMMINENT

Esperen lligar el fitxatge del pivot defensiu polivalent abans de marxar demà al Pallars

Menéndez, amb “el doble de ganes”

Álex Menéndez, presentat ahir com a quart fitxatge del Reus, afronta motivat la temporada que ha de suposar la seva reivindicació després d’un any en blanc per la lesió que es va fer just després de fitxar l’estiu passat pel Girona. “Després del que m’ha passat, vinc amb el doble de ganes”, va afirmar el lateral esquerre, que diu que ha deixat enrere la lesió i que des del març, quan es va incorporar als entrenaments de l’Sporting B, s’exercita amb normalitat. Sergi Parés el va definir com un lateral supertop, un dels millors de la categoria, molt ofensiu, i va recordar que a Gijón va jugar molts partits a primera divisió i era titular habitual l’any de l’ascens

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)