Girona

L’espera que s’eternitza

L’anunci. L’endarreriment de l’escenificació dels lligams amb el City condiciona el Girona, que confia en l’arribada de jugadors via Manchester per accelerar la configuració de la plantilla

Pablo Maffeo té la intenció de començar la pretemporada amb el Girona, tal com té planificat des de fa setmanes. El jove jugador de Sant Joan Despí és, des que es va assegurar l’ascens a primera divisió, un dels primers de la llista de peticions del Girona al Manchester City. La llista és llarga, tal com reconeixia Quique Cárcel durant la presentació de Carles Planas, l’últim fitxatge anunciat pel club. Des del primer dia, els màxims responsables del club cityzen també han mostrat una predisposició absoluta a fer arribar jugadors a Montilivi. Tot plegat, emmarcat en l’enfortiment dels lligams entre els clubs, que ja s’havien fet evidents amb diverses cessions de jugadors –i amb l’estada de pretemporada del Girona a les instal·lacions del City, que a partir de dijous repetirà– i que faran un pas molt més ferm amb el canvi de propietat programat per aquest estiu, coincidint amb l’arribada dels gironins a primera. A Montilivi, de fet, fa setmanes que estan pendents de l’anunci oficial d’aquest nou marc de relacions. Comptant que no es demoraria gaire, la intenció del club gironí era no confirmar cap arribada de jugador via City fins que no s’escenifiqués l’acord al més alt nivell. El fet és que l’espera s’ha anat allargant, fins al punt que pràcticament no ha quedat marge fins al començament de la pretemporada, ja que l’equip de Pablo Machín té programat el primer entrenament dilluns a la tarda.

El Girona ha anat presentant de moment fitxatges que ha fet pel seu compte. La confecció de la plantilla, però, està molt condicionada a les peces que puguin arribar gràcies al Manchester City, ja sigui amb una cessió directa o contribuint a fer-les arribar des d’altres llocs cap a Montilivi. Més enllà del retorn cantat de Maffeo, hi ha algun altre candidat clar, com ara el colombià Marlos Moreno, un extrem (també pot fer de segon punta) de 20 anys que la temporada passada va jugar en el Deportivo de la Corunya. El migcampista d’Ulldecona Aleix Garcia, integrat durant tota la temporada passada al primer equip del City, també és a la llista. Una llista “molt llarga”, segons va dir Quique Cárcel.

PER ARRIBAR

A més de Maffeo, hi ha candidats clars com ara Marlos, Douglas Luiz o Aleix Garcia

EL ‘TIMING’

El Girona volia esperar primer l’anunci del lligam però demà l’equip comença a suar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)