Reus

Pretemporada de nivell

Reus. L’equip roig-i-negre, que ja s’entrena al Pallars Sobirà, jugarà dos amistosos contra rivals de primera, l’Athletic i el Girona. També s’enfrontarà a l’Ascó, el Cornellà, el Mestalla i el Lleida

El Reus ha deixat la xafogor del Baix Camp i des d’ahir s’entrena a Rialb, al Pallars Sobirà, on el clima és molt més propici per al treball de pretemporada. L’equip d’Aritz López Garai s’hi estarà fins divendres. L’endemà es desplaçarà a la Ribera d’Ebre per disputar, contra l’Ascó, el primer partit amistós d’un estiu amb enfrontaments de nivell. El dissabte 29 de juliol el Reus viatjarà fins a Leioa, al País Basc, per enfrontar-se a l’Athletic de Bilbao. El dimecres 2 d’agost el rival serà el Cornellà, al terreny de joc annex a l’estadi roig-i-negre, i el dissabte següent –dia 5– jugarà a la ciutat esportiva del València, a Paterna, contra el Mestalla. Després, el dimecres 9, el Reus jugarà contra el Lleida al Camp d’Esports en la primera edició del trofeu Emili Vicente. L’últim partit estiuenc serà contra un altre rival de primera, el Girona, que visitarà el Reus el dissabte 12 d’agost.

López Garai espera disposar ja de tota la plantilla per a la majoria d’amistosos. Per completar-la li falten dos migcampistes, un de defensiu i un de creatiu, i dos atacants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)