Girona

futbol

girona

Les ajudes es fan esperar

Un entrenament de poca exigència a l’annex de Montilivi fixa l’arrencada del debut a primera del Girona, que avui apujarà la intensitat a Peralada

Els jugadors que han de reforçar l’equip via Manchester City continuen frenats

L’arrencada de l’estrena històrica del Girona a primera divisió va ser suau. No només per la poca exigència amb què el cos tècnic va programar la primera sessió, al camp annex de Montilivi, sinó també per l’absència d’alguns dels reclams més esperats. Jugadors del City com Pablo Maffeo, Marlos Moreno i Douglas Luiz –va viatjar des de Manchester cap a Girona– tenien tota la predisposició a començar els entrenaments amb el conjunt blanc-i-vermell, però no ho van poder fer. Sense tenir firmat el contracte, el Girona no es va voler precipitar fent-los entrenar. Teòricament, les cessions s’han de formalitzar un cop s’anunciï el nou marc de relacions que hi haurà entre el Girona i el Manchester City. Que els lligams s’han anat estrenyent és indiscutible, però no s’ha acabat de trobar la millor fórmula per la qual el conjunt anglès, més directament o més indirecta, tingui pes en l’accionariat del club de Montilivi. Tot s’ha anat demorant, fins al punt de condicionar el començament de la pretemporada de l’equip blanc-i-vermell.

Sense els jugadors del Manchester City ni tampoc Felipe Caicedo –el Girona negocia a tres bandes amb l’equatorià i l’Espanyol–, Pablo Machín va dirigir una sessió amb només quatre fitxatges, de la quinzena que preveu fer el club. De moment, les cares noves eren els porters Gorka Iraizoz (Athletic) i José Aurelio Suárez (Barça B) i els defenses Bernardo (Middlesbrough) i Carles Planas (Celta). De la temporada passada, hi havia onze jugadors, tot i que només vuit (Bounou, Alcalá, Juanpe, Aday, Pere Pons, Granell, Portu i Borja García) tenen la continuïtat assegurada. Van treballar amb normalitat Jonas Ramalho i Eloi Amagat, que no tenen del tot clara la seva presència definitiva en la plantilla, i fins i tot Kiko Olivas, pendent d’arribar a un acord per a la rescissió del contracte. No hi era, en canvi, Fran Sandaza, que avui se’n va cap a Qatar. Per tenir més gruix en una plantilla encara curta, l’àrea esportiva va citar per al primer entrenament quatre jugadors del Peralada: els joves uruguaians Maximilano Villa i Andrés Romero –els primers fitxatges confirmats pel filial–; el carriler Sergi Álamo i el davanter Cesc Clotet.

Enmig de les obres

Desenes d’aficionats van assistir al primer entrenament de l’equip. El club, però, els va haver de demanar que el seguissin des de fora, per evitar posar en risc la seva seguretat, tenint en compte que les obres no s’aturen i que els camions entraven i sortien de l’estadi per un accés molt pròxim al camp annex.

CITY-GIRONA

Pendents de trobar la fórmula de la nova relació entre clubs, tot s’ha demorat
CONTINUEN SEGUR
Bounou
Porter
Alcalá
Central
Juanpe
Central
Aday
Carriler
Pere Pons
Migcampista
Granell
Migcampista
Portu
Migcampista
Borja García
Migcampista
FUTUR CONDICIONAT
Ramalho
Central
Eloi Amagat
Migcampista
PER RESCINDIR
Kiko Olivas
Central
ELS FITXATGES
Gorka Iraizoz
Porter
José Aurelio Suárez
Porter
Bernardo
Central
Carles Planas
Carriler
DEL PERALADA
Maximiliano Villa
Lateral
Andrés Romero
Migcampista
Sergi Álamo
Carriler
Cesc Clotet
Davanter

AMB 19 HOMES

Pablo Machín va treballar amb quatre fitxatges i quatre reforços del Peralada

AMB PÚBLIC

Desenes de seguidors van seguir la sessió, però limitats per les obres

MAFFEO, DOUGLAS...

Els jugadors estaven a punt, però el club no els vol fer entrenar sense contracte
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)