Girona

futbol

girona

Àlex Granell, com un nen amb sabates noves

Il·lusionat. El migcampista gironí va valorar el primer entrenament de l’equip en el nou curs a primera divisió i es va mostrar tranquil amb el ritme lent de la confecció de la plantilla

Àlex Granell va fer una petita valoració de la primera presa de contacte de l’equip amb la gespa de l’annex de Montilivi, una breu sessió més aviat física que va permetre als jugadors vestir-se de curt per primera vegada. El gironí, un dels jugadors més orgullosos, va explicar les primeres sensacions amb vista al nou curs: “Fa molts anys no m’hagués pensat que estaríem avui aquí, en el primer entrenament per iniciar una campanya a primera, però veient els darrers anys del Girona sí que m’hi havia il·lusionat. El primer dia tot és nou i les ganes són majors”, comentava el migcampista del Girona, que hi afegia: “Ens espera una temporada molt exigent. El nivell de la plantilla serà més alt i cadascú haurà de donar un punt més a causa de la competència que hi haurà. Els que ja hi érem haurem d’adaptar els nous al vestidor.”

Pel que fa al ritme en la confecció de la plantilla, el gironí es mostra confiat en la feina de l’àrea esportiva i tranquil davant qualsevol situació: “Queden moltes setmanes per començar. Altres anys ha passat una cosa similar i hem aconseguit començar bé el curs. De moment, encara falten futbolistes, però amb les cares noves tinc bones sensacions. Saben on arriben i són conscients dels objectius a priori humils que haurem de complir”, deia Granell.

Estada a Manchester

El Girona començarà avui uns dies de gairebé total aïllament. I és que la plantilla disponible estarà dos dies a Peralada en una estada prèvia als vuit dies –amb dos amistosos inclosos– que afrontarà a les instal·lacions del Manchester City: “És positiu poder marxar, sobretot a Manchester. El clima i les instal·lacions són bones i excepcionals. No hi ha res millor del que ens trobarem allà. Per poder preparar la temporada és un encert repetir Manchester. Peralada també serà bo per començar a fer pinya i desenvolupar-hi les primeres cessions. A més, els dos amistosos allà també ens serviran per començar a veure com està el nivell de l’equip”, explica Granell, content i com un nen amb sabates noves per afrontar un nou repte en la seva carrera futbolística, tenir minuts i ser important dins el Girona de primera.

INICI DEL CURS A 1A

“Fa anys era una utopia. Veient els darrers cursos del Girona sí que m’hi havia il·lusionat”

EXIGÈNCIA

“El nivell de la plantilla serà major i cadascú haurà de donar un punt més”

AÏLLAMENT

“És positiu poder marxar, sobretot a Manchester. Les instal·lacions i el clima són bons”

“El Girona és més mediàtic que altres temporades”

Una de les gran diferències que hi va haver en el primer entrenament de la pretemporada del Girona respecte a les campanyes anteriors va ser l’afluència de públic i de mitjans perseguint els jugadors. Granell, el futbolista triat per comparèixer davant els presents, ho va poder comprovar en primera persona: “A nivell de mitjans i influència sí que ha canviat alguna cosa. El Girona és més mediàtic, a diferència d’altres temporades. A nivell de vestidor, de moment seguim sent la majoria els mateixos d’altres anys, que ja ens coneixem. Sabem que tenir futbolistes que han jugat a primera ens ajudarà molt”, deia Granell, que admetia haver estat una mica al marge de les notícies estiuenques: “He procurat estar aïllat, ja que si no no desconnectes del tot. Han acabat arribant jugadors contrastats i això és bo”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)