Girona

“En teníem moltes ganes”

Aday. El jugador de Sentmenat, un dels que debutarà a primera divisió, es pren el repte amb molta il·lusió i espera esquivar les lesions

L’oportunitat que representava l’ascens per a la major part de la plantilla del Girona, que no tenia experiència en la màxima categoria, va quedar esvaïda per a uns quants quan el club els va comunicar que no tindrien lloc a la plantilla. No és el cas d’Aday Benítez, que farà el salt a l’elit amb l’equip, en què ha fet un pas endavant més ferm com a professional. Després d’un pas discret pel Tenerife a segona A, Aday Benítez s’ha consolidat en les tres temporades al Girona, que li ha obert les portes de primera. “S’hi afronta amb molta il·lusió. En teníem moltes ganes, perquè això és nou per a nosaltres”, va comentar el jugador de Sentmenat en unes declaracions difoses pel club. El vallesà, de tota manera, relativitza les diferències respecte a altres començaments: “Al final és futbol, el que ens agrada fer. Hem d’intentar estar el millor possible físicament per estar disponibles per al mister i per ajudar l’equip.”

Aday, que la temporada passada ja va ser un dels capitans de l’equip, té clar l’objectiu personal: “Per mi, sobretot estar al 100% i no lesionar-me, perquè així podré competir al màxim.” Molt propens a lesions musculars, la temporada passada en va tenir menys. De moment, toca prémer l’accelerador en la pretemporada: “Ara sempre és més complicat, perquè hi ha molts entrenaments, matí i tarda, i és una mica més dur. Però com més sessions fem i superem, millor per a tots. És una posada a punt que sabem que s’ha de fer”, va comentar Aday des de Peralada. “S’hi està molt bé. Fa calor perquè no és Manchester, però les instal·lacions són immillorables. És un bon lloc per començar”.

EL PROTAGONISTA

Teníem moltes ganes de començar perquè la primera és nova per a nosaltres, tot i que al final és futbol, el que ens agrada fer
L’arrencada sempre és una mica més dura, però sabem que s’ha de fer. Hem d’intentar estar el millor possible físicament
Aday Benítez
CARRILER DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)