Girona

La samarreta, a la venda sense imatge

Pre-venda. El Girona no donarà a conèixer el disseny de l’equipament fins al dijous, però els aficionats ja la poden comprar a la web del club

El Girona va anunciar ahir que el dijous 20 de juliol donarà a conèixer el disseny de les samarretes que vestirà la plantilla per la primera temporada del club a primera divisió. Els més fidels i valents poden comprar ja l’equipament del conjunt blanc-i-vermell a través de la web del club. I és que els 50 primers aficionats que comprin la nova samarreta, sense saber-ne el disseny –abans d’avui a les 12 del migdia– rebran la comanda al seu domicili l’endemà, el mateix dia de la presentació oficial.

La marca de roba Umbro ha estat l’encarregada del disseny de l’equipament del conjunt gironí per a un curs històric. Els anglesos han apostat per un disseny exclusiu per als gironins amb detalls referents a la història i la identitat del club, el qual no ha volgut avançar cap informació respecte a l’acte per escenificar la presentació.

L’equipament es podrà comprar des de la botiga que el club té a través de la seva pàgina web o, presencialment, a la botiga que hi ha a les oficines de Montilivi. El preu de la samarreta per als adults és de 65 euros –per als nens tindrà un cost de 60– i els pantalons costaran el mateix preu per a les dues categories (25 euros).

De moment, també es desconeix quin serà el patrocinador principal de la samarreta.

PER ALS ADULTS

El primer equipament es pot comprar a un preu de 65 euros i els pantalons, a 25

PER ALS NENS

La samarreta només costarà cinc euros menys (60) i els pantalons, el mateix preu (25)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)